سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن تشریح جزئیات نشست ارائه برنامههای وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد که جمع بندی پیرامون برنامههای وی به نشست دیگری موکول شد.
نماینده مردم ممسنی و رستم ادامه داد: ما دو بحث عمده داشتیم، یکی اینکه تراز وزرا را براساس اسناد بالادستی، قانون، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی که صراحتاً فرمودند نیروهای دولت باید جوان، انقلابی، پاک دست و دانا نسبت به مسائل اقتصادی باشند، بسنجیم، بنابراین اگر بخواهیم از این منظر به کلیات برنامههای وی نگاه کنیم، خوشبختانه آقای عبدالملکی دارای ویژگیهای خوبی است.
وی تصریح کرد: آقای عبدالملکی یک چهره علمی است که از نظر جوان و قابل اعتماد بودن قابل دفاع است، اما به لحاظ گستردگی که وزارت تعاون دارد، کما اینکه باید تعاونیها را از وضعیت معیوب فعلی که حدود ۷ درصد از فعالسازی اقتصاد را دارد، به سطح ۲۵ درصد برسانیم، ضمن اینکه ما با معضل بیکاری مواجهیم، بنابراین در حوزه اشتغالزایی، ایجاد زیرساخت ها، فراهم کردن زمینهها و تصمیم سازیها در این جهت کار بزرگی است که باید در این وزارتخانه انجام شود.
انصاری خاطرنشان کرد: موضوع تامین رفاه اجتماعی و تقویت سازمان بهزیستی و صندوقهای بازنشستگی و بیمههای درمانی و حمایتهای مختلفی که در این زمینه باید از مردم صورت گیرد، یکی دیگر از وظایف ساختاری این وزارتخانه است.
وی افزود: انتخاب وزیر برای اداره وزارتخانه با این کار ویژهها و رسالتهای اساسی، ویژگیهای خاصی را میطلبد و وزیر آن باید از این برجستگی و شاخصهای متناسب برخوردار باشد، بنابراین همکارانم در این زمینه پرسشهایی را مطرح کردند و چالشهایی از لحاظ اینکه آیا برنامهای از سوی وزیر پیشنهادی ارائه شده، از این ظرفیت برخوردار بوده که به حل مشکلات کنونی در حوزه تامین رفاه اجتماعی برسد، مطرح شد.
این نماینده مردم تاکید کرد: برنامهها در این حوزهها به صورت کلی ارائه شد و این در حالی است که باید به صورت کاربردیتر و جزئیتر مورد بررسی قرار گیرد، همچنین به پرسشهایی از این نظر که چکار باید کنیم تا از فسادی که در زیرمجموعههای این وزارتخانه در قالب رانت و سوءاستفادهها ایجاد شده، از بین برود، و اینکه چگونه اجازه ندهیم گاه نهادهای فرادستی و خارج از این وزارتخانه اختیار را از دست وزیر تعاون خارج نکنند، باید پاسخ داده شود.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی یادآور شد: به نظر میرسد باید وقت دیگری تعیین شود تا همکاران ما به صورت کاربردیتر در ابعاد تخصصی این مسائل را مطرح و بررسی کنند تا بتوانیم به یک جمع بندی دقیق تری دست یابیم.