قرارداد آبیاری هشت هزارو ۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی دزفول با شبکه آبیاری بسته شد البته هنوز هم متقاضیانی وجود دارد که در حال بررسی هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان با بیان اینکه مشکل کشت تابستانه برطرف و قرارداد آب کشاورزان با تاخیر بسته شد، افزود: تامین آب محصولات بهاره تاحدودی کشاورزان را اذیت کرد، ولی مشکل آنها برطرف شد.
احمد زارعی ادامه داد: برای تامین آب کشت پاییزه نیز در حال رایزنی با سازمان آب و برق هستیم تا قرارداد آب چغندر، سبزی و صیفی، کلزا و گندم که از شهریور کشت میشوند نیز منعقد و دغدغه کشاورزان برطرف شود.
وی افزود: مشکل آبیاری کشاورزی در شبکه آبیاری دز زیاد بود، ولی با درایت مجموعه دستگاههای اجرایی، کشاورزان و تشکلها آب به صورت نسبی تامین و کشت انجام شد؛ اگرچه کمبود آب داریم، ولی کشاورزان با درک این موضوع، برای کشت ۵۰ درصدی توافق کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول با بیان اینکه سالانه ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای نوسازی مکانیزاسیون و ماشین آلات کشاورزی دزفول تزریق میشود، گفت: بین ۶۰ تا ۷۰ درصد ناوگان و ادوات کشاورزی دزفول با ارایه این تسهیلات نوسازی شدند.
وی افزود: انواع تراکتور، کمباین، ماشین آلات برداشت و نو کشاورزی با ارائه این تسهیلات جایگزین ماشین آلات فرسوده شدند.
زارعی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه زیربنایی شهرستان دزفول گفت: حدود ۶۰۰ کیلومتر شبکههای فرعی و کانالهای درون مزرعه در قالب طرح مقام معظم رهبری بتن ریزی و احداث شد.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهارداشت: توسعه گلخانههای دزفول در افق ۱۴۰۴ مدنظر قرار گرفته است که با این کار تولید محصولات گلخانهای از حدود ۲ هزار تن به ۴۰ هزار تن خواهد رسید.
وی آموزش و ترویج و توسعه دامداری را از دیگر اقدامات جهاد کشاورزی دزفول عنوان و بیان کرد: تولید علوفه یکی از دغدغههای مهم کشور است که به طور متوسط حدود یک میلیون تن علوفه در دزفول تولید و بعد از برداشت و فرآوری به ۱۷ شهرستان کشور ارسال میشود.
زارعی افزود: امسال به علت خشکسالی، برخی مناطق کشور با کمبود علوفه مواجه شدند، ولی دزفول با ظرفیت تولید خود مشکلی در این خصوص نداشت و در حال حاضر علوفه تولیدی آن به سایر مناطق کشور ارسال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول درخصوص تولید گوشت مرغ در این شهرستان گفت: بیش از ۲ برابر نیاز گوشت مرغ در شهرستان دزفول تولید میشود که اگر این ظرفیت وجود نداشت استان در تامین مرغ مورد نیاز خود با مشکل مواجه میشد.
بیشتر بخوانید:ظرفیت اجرای سالانه ۱۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در خوزستان
مدیر جهاد کشاورزی دزفول افزود: طبق افق ترسیم شده با توسعه مرغداریها و افزایش ظرفیت شاهد توسعه ۳۰ درصدی گوشت مرغ تا سال ۱۴۰۴ در این شهرستان خواهیم بود.