مدیر عامل شرکت چوب و کاغذ مازندران گفت: این شرکت نیاز مبرم به مواد اولیه دارد.
مدیر عامل شرکت چوب و کاغذ مازندران با بیان اینکه چند سالی است طرح تنفس جنگل را بهانه قرار دادند تا چوب از جنگل خارج نشود ، ادامه داد: اخیرا نشستی که با وزیرجهاد کشاورزی داشتیم مطرح کردیم افتخار وزارت جهاد کشاورزی این است چوب در جنگل پوسیده شود و یک کیلوگرم را به چوب و کاغذ ندهند.
صفریان با اشاره به اینکه ۱۷۵ هزار تن تولید کاغذ چاپ تحریر و پلوتین این کارخانه است، افزود: برای تولید نیاز به یک و نیم تا دو برابر چوب داریم و سالهای قبل به دلیل اینکه مشکل چوب داشتیم خط جدیدی را دایر کردیم تا بتوانیم از ضایعات کاغذ برای تولید خمیر استفاده کنیم .
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد ضایعات کاغذ قابلیت استفاده دارد، تصریح کرد: کاغذی که شرکت چوب و کاغذ مازندران تولید میکند از کیفیت بالایی برخوردار است، اما کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر عامل شرکت چوب و کاغذ مازندران با بیان اینکه ۷۰ درصد ضایعات کاغذ قابلیت استفاده دارد، افزود: با توجه به اینکه کاغذی که شرکت چوب و کاغذ مازندران تولید میکند از کیفیت بالایی برخوردار است، اما کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران با بیان اینکه شرکت چوب و کاغذ مازندران یکی از صنایع قدیمی مازندران در سطح کشور و خاورمیانه است و توانستیم ۳۰ درصد کاغذ کشور را تامین کنیم، خاطر نشان کرد: با توجه به نیروهای فنی که در شرکت چوب و کاغذ مازندران مشغول فعالیت هستند به این نتیجه رسیدیم تا پیوند بین صنعت و دانشگاه را در محیط کار ایجاد کنیم.
صفریان گفت: راهاندازی دانشگاه علمی کاربردی در چوب و کاغذ میتواند مهارتافزایی را بین کارکنان افزایش دهد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران نیز در ادامه گفت: ۱۹ مرکز علمی کاربردی فعال در استان داریم که امسال در ۱۱۶ کد رشته کاردانی و ۷۳ کد رشته کارشناسی در رشتههای کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر و مدیریت دانشجو پذیرش کرد.
شیخالاسلام با بیان اینکه ۳ هزار شغل در جهان تعریف شد که در کشور ما به یک هزار مورد نرسید، گفت: دانشگاه علمی کاربردی در رشتههایی که برای دانشجویان تعریف کرده تصمیم دارد مهارت آموزی را گسترش دهد تا بتوان بازار کار برای فارغالتحصیلان تبدیل شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: به شرکت چوب و کاغذ پیشنهاد شد تا برای کارآموزی دانشجوها در این شرکت حضور پیدا کنند و از صنایعی که در این صنعت وجود دارد استفاده کنند و خوشبختانه توانستیم تحولی بین صنعت و دانشگاه بوجود بیاوریم.
وی اضافه کرد: ظرفیت پذیرش ۵ هزار دانشجو داریم که ۶۰ درصد کاردانی و ۴۰ درصد کارشناسی هستند.