طرز تهیه گولوت ترکیهای
گولوت ترکیه ای یا کیک خیس یکی از محبوبترین کیکها در دنیاست و به علت بافت نرم و لطیفی که دارد مورد استقبال ایرانیها قرار گرفته است. این کیک خیلی سریع در دهان آب میشود و بسیار بی نظیر است.
مواد لازم گولوت ترکیه ایی:
آرد ۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر۱ پیمانه
وانیل۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت گولوت ترکیه ای:
۱. قبل انجام مراحل تهیه کیک ابتدا تمام مواد را ۲۰ دقیقه از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
۲. ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و شیر، پور کاکائو، شکر و روغن را درون آن بریزید و به خوبی با هم زن بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند و بعد از اینکه به خوبی ترکیب شدند به اندازه یک لیوان از مواد شکلاتی برمی داریم و کنار میگذاریم تا در مرحله آخر به کیک اضافه کنیم تا حالت خیس به خود بگیرد.
۳. در این مرحله آرد و بکینگ پودر را چند بار از صافی عبور دهید (این کار باعث میشود کیک پف دار شود) و به خوبی مخلوط کنید.
۴. مخلوط آرد و بکینگ پودر را در چنیدن مرحله به مواد شکلاتی اضافه میکنیم و هم میزنیم و در این میان وانیل را نیز اضافه میکنیم و سپس تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه میکنیم و به خوبی با هم زن میزنیم تا مواد کیک آماده شود.
۵. در این مرحله قالب مناسب را انتخاب میکنیم و کف قالب را چرب میکنیم و مقداری آرد به سطح قالب پخش میکنیم تا کیک به قالب نچسبد و سپس مواد کیک را درون قالب میگذاریم و درون فری که از نیم ساعت قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
۶. به هیچ عنوان در نیم ساعت اول پخت کیک درب فر را باز نکنید و بعد از گذشت نیم ساعت میتوانید با یک خلال دندان پختن کیک را تست کنید و وقتی از پخت کیک مطمئن شدید آن را در حالت داغ از فر خارج کنید و سریع برش بزنید و یک لیوان سس شکلاتی که کنار گذاشته بودید را روی کیک بریزید و کنار بگذارید تا کیک سرد شود و سپس آن را از قالب خارج کنید و نوش جان بفرمایید.