شکر را در آب حل کرده و خوب هم می زنیم تا دانه های شکر به صورت محلول درآید سپس روغن را حرارت داده و می گذاریم تا کمی سرد شود.
آرد را با مقداری آب مخلوط می کنیم، بعد از کمی ورز دادن خمیر روغن داغ و اندکی سرد شده را به خمیر اضافه می کنیم و مجددا آن را ورز می دهیم و آب شکر را به آن اضافه می کنیم فقط باید دقت داشته باشیم که آب محلول زیاد نباشد.
بعد از آن که تمام مواد را به خمیر اضافه کردیم، آنقدر خمیر را ورز می دهیم که به دست و ته ظرف نچسبد، حالا خمیر ظرف را به صورت تکه های بزرگ مکعبی شکل داخل سینی گذاشته و روی آن را به وسیله پارچه تمیز می پوشانیم و یکی دو ساعت به خمیر زمان داده تا حسابی ور بیاید یا به اصطلاح محلی پوش بزند