سخت گیریهای مرز شلمچه سبب فرار بازرگانان از این مرز تجاری شده است.
سید لفته احمد نژاد خطاب به تمام متولیان امر در مرز تجاری شلمچه تاکید کرد: شرکتهای خصوصی چرا باید چنین مبالغی را از بازرگانان دو طرف ایران و عراق دریافت کنند؟ وی این را سبب راکد شدن تجارت در مرز شلمچه دانست و خواستار مصوب شدن یک مبلغ معین برای دریافت از بازرگانان عراقی شد.
نماینده مردم شهرستان خرمشهر افزود: سخت گیریهای مرز شلمچه سبب فرار بازرگانان از این مرز به دیگر مرزها با عراق شده است.
سید لفته احمدنژاد همچنین اجرای کامل قوانین مناطق آزاد در اروند از جمله استقرار گمرک در مبادی خروجی شهر را یکی از راه حلها برای ایجاد رونقی دوباره در مرز شلمچه دانست.
معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند هم در راستای ایجاد رونق در مرز شلمچه از استقرار گمرک منطقه آزاد در هفته آینده خبر داد.
سالم پور افزود: گمرک جمهوری اسلامی ایران کماکان در مرز شلمچه مستقر خواهد بود و عملیات صادرات کالا به عراق را بعهده خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در بخشی دیگر وظیفه گمرک منطقه آزاد اروند نظارت بر واردات کالا از عراق خواهد بود که موضوع کالاهای ملوانی پس از اخذ مجوز آن توسط نماینده شهرستان خرمشهر در مجلس در پایانه تجاری شلمچه انجام خواهد شد.
مدیرکل گمرک جمهوری اسلامی ایران هم در این جلسه گفت: مصوبه واردات کالاهای ملوانی بصورت قانونی برای نخستین بار در خرمشهر انجام شد.
غیبی عنوان کرد: دلیل شکست واردات کالاهای ملوانی در گذشته قانونی نبودن آن بود.
وی افزود: چهار لنج در حال حاضر در حال حرکت به سمت خرمشهر هستند و کالاهای ملوانی را از کشورهای حاشیه خلیج فارس به مقصد خرمشهر بارگیری کرده اند.