با هدف ترویج کشت گیاهان دارویی کم آب بر با ارزش اقتصادی بالا و جلوگیری از تخریب عرصه های منابع طبیعی ، همایش تولید و فرآوری گیاهان داروئی در روستای شیبلو میاندوآب برگزار شد.
احمدیان افزود: فرآوری و زنجیره سازی گیاهان داروئی در این طرح موجب افزایش ارزش افزوده محصولات تولیدی می شود.
وی خاطر نشان کرد: این طرح در روستاهای شبیلو و ارمنک شهرستان میاندوآب در قالب دو سایت اصلی در سطح ۱۵۵۰۰ مترمربع در حال اجراست.
در این همایش مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب نیز گفت: امسال بیش از ۳۷ هکتار از اراضی زراعی شهرستان میاندوآب به گیاهان دارویی شامل: ۵.۵ هکتار زعفران، ۱۱.۵ هکتار گل محمدی و ۲۰ هکتار انواع گیاهان دارویی اختصاص یافته و سالانه بیش از ۳۸۰ تن انواع گیاهان دارویی در این شهرستان تولید می شود.
نعنا، پونه، بادرشبو، آویشن و پنیرک گیاهان دارویی غالب شهرستان میاندوآب می باشند که به صورت تر، خشک و یا تهیه عرقیجات به بازار عرضه می شوند.
ديانتي افزود: یک کارخانه تولید عرقیات گیاهی و یک واحد خشک کنی و بسته بندی گیاهان دارویی در شهرستان میاندوآب بمنظور فرآوری گیاهان دارویی فعال است. همچنین تعداد قابل توجهی از واحدهای فرآوری گیاهان دارویی بصورت خانگی در شهرستان فعال هستند.
وی با اشاره به فعالیت ۲۳ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی با ۷۲۷ نفر عضو و اعتبار دولتی ۷۵۰۰ میلیون ریال در شهرستان میاندوآب، خواستار حمایت مسئولین استانی از تأسیس و راه اندازی صندوق مادر حمایت از توسعه فعالیتهای زنان روستایی در این شهرستان شد.