رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام گفت: به هیچ وجه صادرات واکسن نداریم.
وی اضافه کرد: به هیچ وجه به غیر از وزارت بهداشت به هیچ نهاد دیگری حتی یک ریال پرداخت نکردیم.
مخبر با بیان اینکه امروز، برکت مدلی در جهان اسلام شده است، گفت: ما موظف به تامین نیاز واکسن کشور هستیم و نخستین واکسن ایرانی با عنوان برکت در سایت سازمان بهداشت جهانی و در خبرها شناخته شده که باعث افتخار ماست.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام گفت: باید بتوانیم حداقل سالی ۵۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کنیم و این غیرقابل دسترس نیست.
آقای محمد مخبر در مراسم افتتاح نخستین صندوق قرضالحسنه توسعه اشتغال برکت با اشاره به اینکه طرح قرضالحسنه، باعث ایجاد تحول در کشور خواهد شد افزود: باید با ایجاد این صندوق که به نقطه مطلوب خود خواهد رسید، بتوانیم حداقل سالی ۵۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد کنیم که این غیرقابل دسترس نیست.
وی گفت: ایجاد این میزان شغل، مستلزم ایجاد ۱۶۰ هزار طرح خرد در کشور است که اکنون این طرحها به ۱۰۰ هزار طرح رسیده است.
مخبر با بیان اینکه اگر بتوانیم تامین مالی کنیم، میتوان در کشور تحول ایجاد کرد افزود: وقتی میگوییم ستاد اجرایی سالی ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کند در مرحله اول، خیلی بعید به نظر میرسد چرا که وقتی قرار است یک میلیون شغل در کشور ایجاد شود، چطور ۵۰۰ هزار شغل از طریق ستاد اجرائی فرمان امام انجام شود,، اما ما شغل ایجاد نمیکنیم بلکه این مردم هستند که شغل ایجاد میکنند.
وی گفت: وقتی مردم پای کار باشند، دیگر محدودیتهای مالی، مدیریتی و سایر محدودیتها وجود ندارد.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام افزود: نام این صندوق، صندوق قرضالحسنه اشتغال برکت است و نامهای دیگر از جمله صابر صحت ندارد.
مخبر با بیان اینکه برکت در جهان اسلام در حال شناخته شدن است افزود: طرح صندوق قرض الحسنه توسعه اشتغال برکت حدود دو سال است که در حال پیگیری است و از ابتدا در پی قرض الحسنه بودن آن بودیم.
وی با اشاره به اینکه هنوز لذت کار قرض الحسنه را نچشیدیم و به ملت نیز نچشاندیم گفت: مردم از بانکداری اسلامی، قرض الحسنه را میفهمند.
مخبر افزود: کاری که در بنیاد برکت در خصوص وام قرض الحسنه در حال انجام است، برکاتش را هم در جامعه و هم زندگی اشخاص خواهید دید.
وی با تاکید بر استفاده از فناوری روز در ارائه خدمات گفت: معنا ندارد که همچنان خدمات به صورت عهد قجری ارائه شود.
مخبر با بیان اینکه قرار بود این صندوق در سه ماه انجام شود افزود: به زودی شاهد خواهیم بود که صندوق توسعه اشتغال برکت، تحول جامعی برای رسیدگی به اشتغال و مباحث دانش بنیان کشور ایجاد کند.
وی با اشاره به اجرای ۱۵ هزار طرح با افتتاح این صندوق گفت: این یعنی ایجاد ۴۵ هزار اشتغال.
مخبر با بیان اینکه صندوق قرضالحسنه توسعه اشتغال برکت با حدود ۱۰ نفر اداره خواهد شد گفت: در این طرح، ساختمان، خودرو و کارمند، نخواهیم داشت و این مدل را نباید از دست بدهیم.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام افزود: لشکر ما در این طرح مردم، شاه راه موبایل مردم و ساختمانها نیز در تک تک خانههای روستایی است.
مخبر بر تحقق عدد مورد نظر در این قرارداد تاکید کرد و گفت: همه باید کمک کنند که به این رقم دست یابیم و قرار شده با ۱۰۰۰ میلیارد تومان آغاز شود که ۳۵۰ میلیون تومان آن پرداخت شده و قرار است تا پایان سال به ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه برای اعطای وام برسد.
وی با بیان اینکه سرمایه این صندوق تا پنج سال آینده به ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید افزود: زودتر از موعد مقرر نیز میتوان به این ارقام دست یافت.
مخبر گفت: در برخی کشورها تقریبا ۹۰ درصد بنگاههای اقتصادی، بنگاههای کوچک هستند و اگر شرکتهای دانش بنیان را نیز اضافه کنیم، در بعضی کشورهای پیشرفته تا ۹۵ درصد از بنگاهها، بنگاههای خرد و خانوادگی و دانش بنیان است.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از اشتغال کشور از طریق طرحهای خرد و خانوادگی اتفاق میافتد افزود: بخش خوبی از اشتغال و دانش از طریق موسسات دانش بنیان و سرمایهگذاری خرد اتفاق میافتد.