پخش زنده
امروز: -
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این که گفته میشود ژل و مواد اولیه در تولید واکسن برکت دچار کمبود شده، کذب محض است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد مخبر در حاشیه مراسم شکرانه تحقق ۱۰۰ روستای بدون بیکار و آغاز عملیات اشتغالزایی برای تحقق یک هزار روستای بدون بیکار در سال ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران افزود: خط تولید واکسن برکت کاملا فعال است و با وجود تأخیر یک ماهه در تولید واکسن، اگر مشکلی در تولید پیش نیاید فکر میکنم بتوانیم به وعدهها عمل کنیم.
وی با بیان این که تا امروز هیچ مشکلی در خطوط تولید نداشتیم، گفت: خبرنگاران رسانهها باید از خطوط تولید واکسن بازدید کنند و به عظمت آن پی ببرند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به طرح برخی مسائل از جمله ایجاد خلل در خط تولید، نبود مواد اولیه و عمل نکردن به وعدهها در تولید واکسن افزود: نمیدانم چرا این مسائل مطرح میشود.
آقای مخبر گفت: با توجه به این که خط یک تولید واکسن در اوایل اردیبهشت راه اندازی شد، از خرداد تولید واکسن را آغاز کنیم.
وی با بیان این که انتظار بر این بود که در خرداد تولید ۳ میلیون دُز واکسن آغاز شود، افزود: ما نمیتوانستیم تولید را شروع کنیم که مجوز استفاده عمومی صادر میشد. چرا که نمیتوان تولیدات را در انبار نگهداری کرد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با اشاره به صدور مجوز برای واکسیناسیون عمومی با واکسن برکت از ۲۵ خرداد گفت: از ۲۵ خرداد تا امروز که ۲۶ تیر ماه است بیش از ۳ میلیون واکسن تولید و ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار دُز تحویل شده است.
مخبر افزود: ظرف امروز یا فردا نیز ۲۰۰ هزار دُز واکسن دیگر تحویل میشود و تا آخر این هفته ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار دُز دیگر تحویل خواهد شد.
وی با بیان این که خط یک تولید واکسن در هفته، یک میلیون و ۲۰۰ هزار دُز است و به مرور تحویل وزارت بهداشت خواهد شد، گفت: مطلبی در ذهن برخی شکل گرفته که چگونه میتوان با یک میلیون و ۲۰۰ هزار دُز، تا شهریور امسال ۵۰ میلیون دُز تحویل داد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تصریح کرد: این مسائل در حالی مطرح میشود که ما دارای سه خط تولید هستیم.
مخبر افزود: خط یک تولید واکسن که راه اندازی شده تاکنون ۳ میلیون دُز تولید کرده و تولیدش ادامه دارد.
وی اضافه کرد: خط دو با تکیه بر تلاش دانشمندان راه افتاده و اکنون در حال تست راه اندازی است و تا هفته اول مرداد به بهره برداری میرسد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: خط دو نیز هفتهای ۲ میلیون دُز واکسن تولید و تحویل خواهد داد.
مخبر با بیان این که خط سه تولید واکسن نیز تا پایان مرداد راه اندازی میشود، افزود: این خط هفتهای ۶ میلیون دُز واکسن تولید میکند و این ارقام را که کنار هم میگذاریم تولید ۵۰ میلیون دُز تا پایان شهریور محقق خواهد شد.
وی درباره نگارش مقالات مربوط به تولید واکسن گفت: یک تیم ۲۰ نفره از دانشمندان کشور در حال مستند کردن اقدامات مربوط به تولید واکسن و تهیه این مقالات است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: مقاله نخست در خصوص تست حیوانی تهیه شد و فاز اول و دوم تست انسانی نیز به زودی چاپ خواهد شد.
آقای مخبر ابراز امیدواری کرد: تست هر سه فاز ظرف دو تا سه ماه آینده در مجلات بین المللی چاپ شود.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: همه مستندات بسیار خوب تهیه شده و نتایج آن فوق العاده بوده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) , از اجرای ۵۰ هزار طرح با ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری و ایجاد ۱۵۰ هزار اشتغال در هزار روستا تا پایان سال خبر داد.
آقای محمد مخبر در حاشیه مراسم شکرانه تحقق ۱۰۰ روستای بدون بیکار در جمع خبرنگاران افزود: ۵ هزار طرح با ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار و ایجاد اشتغال ۱۵ هزار نفری در این روستاها اتفاق افتاده است.
وی تصریح کرد: بنا داریم تا پایان سال، در ۹۰۰ روستا این طرحها انجام شود و تعداد روستاهای بدون بیکار به هزار روستا برسد، البته در بعضی از روستاها، کار از حدود دو سال پیش به صورت متفرقه آغاز شده است.
مخبر گفت: یکی از کارهای خوبی که در بنیاد برکت در زمینه اشتغال انجام شده، این است که با تشخیص سلیقه، دغدغه، مزیت منطقه و ظرفیت افراد مستقر در مناطق محروم، طرحهایی را تدوین و اجرا میکند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام اجرای طرح "دریای برکت "و طرح " به روستا برمی گردیم "را از جمله اقدامات مهم بیان کرد و افزود: صدا و سیما باید در خصوص طرح به روستا برمی گردیم کار کند.
وی با بیان این که از زمان اجرای این طرح، تاکنون ۴ هزار تقاضای به روستا برمی گردیم داشتیم گفت: ۵۰۰ طرح با ۶۸ میلیارد تومان اعتبار و ایجاد هزار و ۵۰۰ اشتغال در زمینه طرح به روستا برمی گردیم اتفاق افتاده است.
مخبر حاشیه نشینی را یکی از معضلات کشور بیان کرد و افزود: ما اگر بتوانیم مردم را تشویق کنیم که به محل و منطقه خود بازگردند و برای آنان اشتغال و مسکن تهیه کنیم، تحول بسیار بزرگ و مهمی را انجام داده ایم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از صدا و سیما، مطبوعات و رسانهها خواست در خصوص طرح" به روستا برمی گردیم", کار ویژهای انجام دهند.
وی با بیان این که ما آمادگی داریم سرمایه گذاری خوبی را در طرح به روستا برمی گردیم داشته باشیم، گفت: برای امسال ۵ هزار طرح در نظر گرفتیم که در صورت استقبال خوب مردم به ویژه حاشیه نشینان شهرها، آمادگی داریم این میزان طرح را افزایش دهیم.
وی با بیان این که طرح به روستا برمی گردیم بیشتر در خصوص حاشیه نشینان و برای بازگشت آنان به محلهای اولیه زندگی خود است، افزود: ما در ایلام و سیستان و بلوچستان به طور جدی متمرکز هستیم و روستاهای محروم این دو استان اولویت کاری ما قرار دارد.
مخبر با اشاره به ایجاد بیشترین اشتغال در استان سیستان و بلوچستان و ایلام گفت: ما در شهرها فعال نیستیم، اما در استانهای محروم که شهرهای این استانها نیز شرایط خاص دارند برای ایجاد اشتغال متمرکز میشویم.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) , اجرای طرح " به روستا برمی گردیم" را مهم خواند و گفت: همه باید به اجرای این طرح، کمک کنند.
آقای محمد مخبر در مراسم شکرانه تحقق ۱۰۰ روستای بدون بیکار افزود: اگر موفق شویم طرح به روستا بر میگردیم را خوب اجرا و این مدل را تکثیر کنیم، میتوانیم برخی از مشکلات کشور را حل کنیم.
وی بزرگترین موفقیت ستاد اجرائی فرمان امام را به صحنه آوردن مردم ذکر کرد و گفت: اینها چیزهایی نیست که یک دستگاه یا سازمان و حتی دولت بتواند به تنهایی حل کند.
مخبر با تاکید بر به صحنه آوردن مردم و استفاده از ظرفیت آنان گفت: با این شیوه میتوان مشکلات کشور را حل کرد.
وی با بیان اینکه میتوان مسائل و مشکلات کشور را حل کرد افزود: این حجم از اشتغال، تولید، سرمایه گذاری و استعداد یابی بسیار مهم، که کمتر به آن توجه میکنیم، اقدامات بزرگی است که انجام شده است.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) بر کشف استعدادها در سراسر کشور و فهرست کردن آنها تاکید کرد و گفت: بعضی از این استعدادها واقعا قابل تامل است و نمونه آن را در مرکز استان کمتر میتوانیم ببینیم.
وی برنامه ریزی بر استعدادیابی را که سرمایه عظیمی است، ضروری خواند و افزود: باید بتوانیم از ایده افراد استفاده کنیم چرا که برخی از این ایده ها، حل مسائل کشور را در پی دارد.
مخبر برخی از ایدهها را مملو از خلاقیت دانست که میتوانند باعث پیشرفت کشور شوند و گفت: ما برای حل معضلات کشور نیاز به نهضت عمومی داریم.
وی افزود: این نهضت نه با دستگاه ها، بلکه با مردم است و معنای نهضت، مردمی کردن امور است.
مخبر گفت: اگر بتوانیم مردم را پشتیبانی، کمک و تسهیلگری کنیم و کار را به خود مردم بسپاریم و ما نقش پشتیبان داشته باشیم، حتما مسائل کشور حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه کشور دچار چالشهای جدی است افزود: این چالشها به هیچ وجه با سازمانهای موظف، حل نخواهد شد بلکه این سازمانها باید نقش پشتیبانی و تسهیلگری داشته باشند و در این صورت حتما موفق خواهیم شد.
مخبر با اشاره به اجرای طرح به روستا برمی گیردیم گفت: باید رسانهها و به ویژه صدا و سیما بر روی این طرح متمرکز شوند.
وی حاشیه نشینی را یکی از مشکلات جدی کشور در بحث آسیبهای اجتماعی بیان کرد و افزود: چه کسی دوست ندارد در صورت رفع شدن مشکلات معیشتی از جمله اشتغال و مسکن، به شهر خود بازنگردد.
رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام گفت: چرا باید یک کشاورز یا دامدار، روستا و شهر خود را ترک و به شهر دیگری مهاجرت کند و به شغل دیگری مشغول شود؟