۶۴ تیم دامپزشکی با استقرار در کشتارگاههای دام خراسان جنوبی بر ذبح دام در روز عید قربان نظارت دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: برای کنترل بهداشتی کشتار دامهای قربانی
اصغر زاده افزود: مردم استان برای جلوگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان ، دامهای قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از خرید دام زنده از کنار معابر عمومی و افراد غیرمجاز خودداری شود.
وی گفت: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاههای دام استان و زیرنظر ناظر بهداشتی و شرعی انجام شود.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود و هنگام تکه کردن گوشت یا شستشوی آن حتما از دستکش استفاده شود.
اصغرزاده گفت: به منظور حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان، اجرای دستورالعملهای ستاد مبارزه با بیماری کرونا (کووید ۱۹) درخصوص رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش مدنظر قرار گیرد.