رعایت طولانی مدت یک رژیم غذایی سالم، پاسخ ایمنی بدن را بهبود میبخشد و به ما کمک میکند تا علاوه بر مبارزه بهتر با عفونت ها، پاسخ ایمنی قوی تری به واکسیناسیون داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛ مصرف بیشتر غذاهای تازه و طبیعی مانند میوه ها، سبزی ها، ماهیهای چرب،
اضافه کردن چاشنیهایی مثل زنجبیل، نعناع فلفلی، دارچین، فلفل، زرد چوبه، سیر و پیاز در تهیه غذا به دلیل خاصیت ضد التهابی توصیه میشود.
بطور کلی مصرف روزانه سه تا پنج واحد از گروه سبزیها و دو تا چهار واحد از گروه میوه ها، آنتی اکسیدانها شامل روی، سلنیم، ویتامین A و ویتامین C را که برای عملکرد بهتر سیستم ایمنی لازم هستند را تامین میکند.
ویتامین D تنها ویتامینی است که به مقدار لازم از منابع غذایی تامین نمیشود و براساس دستورالعملهای وزارت بهداشت، لازم است ماهانه یک عدد مکمل ۵۰ هزارواحدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن) مصرف شود.