عضو هیئت علمی دانشگاه طباطبایی با بیان اینکه هویت و راهبرد عفاف و حجاب، رویکرد جنسیتی ندارد، گفت: عفت از حیاست و به معنای خودکنترلی و اِبا داشتن از برخی امور و رعایت حریم و حرمتهاست.
خانم جامه بزرگ ضمن اشتباه خواندن کاربرد عفاف و حجاب افزود: عفاف از حیاست و به معنای خود کنترلی و اِبا داشتن از برخی امور است و حجاب به مدیریت این موضوع کمک میکند. در حجاب موضوع فقط پوشش نیست بلکه راهبرد اصلی عفاف و حجاب، رعایت حریم و حرمت هاست، اما رخ نداده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه طباطبایی ضمن اشاره به عملیاتی نشدن اهداف کلید واژه عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: برای پیاده سازی یک راهبرد در کشور باید موقیعت آن را در جهان در نظر گرفت و با استفاده از توانمندیهای بومی بتوان برنامههایی لحاظ کرد که تهدیدات بیرونی را به فرصت تبدیل کند، اما هنوز این اتفاق رخ نداده است.
وی گفت: نوع پوشش زن که به عنوان استاندارد یک زن محجبه معرفی کردیم یکی از نقاطی است که به حجاب ضربه زده است در حالی که ایران کشوری متنوع از پوشش و لباسهای متنوع است.
جامه بزرگ در رادیو گفتگو با بیان اینکه انتخاب لباس و ارزشگذاری برای انتخاب به مرد و زن داده نشده است، اظهار کرد: وقتی توقع داریم یک انسان عفیف در دل یک جامعه رشد کند باید تمام ساختار جامعه درست باشد.
عضو هیئت علمی تولید یک جامعه عفیف را در گرو تعریف عفاف برای تمام ساختارهای دولت دانست و تصریح کرد: استراتژی عفاف و حجاب رویکرد جنسیتی ندارد بلکه باید رویکرد انسانی داشته باشد تا بتوان حریمها را مشخص کرد.