رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی: ادامه روند توزیع مجددا به دانشگاه علوم پزشکی ایران محول شده است و حوالههای نوبتهای بعدی از سوی هیات امنای صرفه جویی ارزی تحویل نماینده دانشگاه خواهد شد.
ب
وی با اشاره به اینکه پانسمان اهدایی جزء نیازهای درمانی بیماران EB بوده و ارتباطی به بیماری کووید ۱۹ ندارد، اضافه کرد: از آنجا که اقلام اهدایی به صورت ماهانه و در چند نوبت توزیع میشود، نگهداشت آنها در انبار هیات امناء ضروری بوده و امکان توزیع کل موجودی در یک نوبت میسر نیست در همین راستا معاونت درمان با توجه به دسترسی به آمار و اطلاعات بیماران و تعیین نیاز هر استان، نسبت به تنظیم فهرست توزیع ماهانه یا دوماهه اقدام کرده و ضمن مدیریت مصرف پانسمان، بر شیوه استفاده در سطح دانشگاهها نظارت کافی خواهد داشت.
صفوی با اشاره به برخی شبهات مطرح شده درخصوص نحوه توزیع پانسمانهای بیماران پروانهای در برخی از رسانهها تصریح کرد: باتوجه به اینکه روال معمول توزیع پانسمانهای پروانهای قبل از ورود محموله اهدایی یونیسف از طریق دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام میشده و کارشناسان تجهیزات پزشکی این دانشگاه آشنایی کامل با همه کد گروههای این پانسمانها دارند، ادامه روند توزیع پانسمانهای پروانهای مجددا به این دانشگاه محول شده و حوالههای نوبتهای بعدی از سوی هیات امنای صرفه جویی ارزی تحویل نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهد شد.
رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران خاطرنشان کرد: باتوجه به روند تحویل پانسمانهای پروانهای اهدایی، در حال حاضر از ۱۲ کد گروه تحویلی به هیات امناء، موجودی پنج کد گروه به اتمام رسیده است.
مجموعه اقلام باقیمانده پانسمانها شامل ۲ پالت به وزن تقریبی کمتر از ۱۵۰ کیلوگرم است. پانسمانهای اهدایی موجود نزد هیات امناء تا زمان تحویل به نمایندگان مقاصد تعیین شده فاقد هولوگرام وزارت بهداشت هستند.