رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: پرونده مسکن آقای پناهی جانباز ۵۵ درصدی در حال بررسی در بنیاد شهید است.
آقای سعید اوحدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با تاکید بر حفظ کرامت و شان و منزلت جامعه ایثارگری افزود: آقای پناهی در یک قراردادی که برای ملک مسکونی ثبت کرده، متاسفانه مورد سوء استفاده مالی قرار میگیرد و خریدار نمیتواند به تعهدات نقدی خود در قالب چک عمل کند، خریدار فوت میکند و متاسفانه ملک به شخص دیگری فروخته میشود و دادگاه براساس قرارداد، حکم تخلیه منزل جانباز را صادر کرده بود.
وی گفت: واقعیت این است که جانباز ۵۵ درصدی مورد سوء استفاده مالی قرار گرفته است و البته نوع برخوردی که ضابط قضایی انجام داد به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نبود و باید حریم، حرمت، شأن و کرامت این جانباز حفظ میشد و همانطور که فرمانده نیروی انتظامی نیز همیشه بر این امر تاکید دارد.
اوحدی با اشاره به اینکه این اتفاق به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست، افزود: تقاضا و درخواست ما از فرمانده نیروی انتظامی این بود که حتما با خاطیان برخورد قاطع و مجدانه شود.
وی گفت: متاسفانه در این گونه اتفاقها؛ معاندان و دشمنان نظام و منافقان هم موج سواری کردند و در شبکههای مختلف به داستان پردازی پرداختند.
اوحدی با تکذیب تمام شایعهها در مورد این جانباز افزود: بنیاد شهید این وظیفه را به عهده گرفته است و تا زمانی که تکلیف و وضعیت مشخص شود امکان اسکان این جانباز فراهم شده است و ان شاءالله بتوانیم با حفظ احترام به قانون، حریم و شأن جامعه ایثارگری را رعایت کنیم.
حدنصابی در مصاحبه و آزمون فرزندان شهدا وجود ندارد
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بر اساس قانون، حدنصابی برای جذب فرزندان جامعه ایثارگری در آزمون استخدامی وجود ندارد.
آقای سعید اوحدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما با اشاره به اینکه که آزمون در تیر ماه امسال برگزار شد، افزود: هیچ حدنصابی نداریم و براساس قانون هم آزمون اختصاصی بود و همه فرزندان جامعه ایثارگری جذب خواهند شد.
وی افزود: بلافاصله بعد از اعلام نتایج آزمون، مقدمات آزمون بعدی فراهم خواهد شد (تعیین حد نصاب برای مصاحبه استخدامی ایثارگران مشمول ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ممنوع است).
آقای اوحدی ادامه داد: به فرزندان شهدا اعلام میکنم نگرانی و دغدغهای نداشته باشند، آزمون بعدی هم برگزار خواهد شد و دولت مکلف است همه را جذب کند.
وی با اشاره به اینکه آزمون تیرماه، آزمون تأمین اجتماعی بود، گفت: هزار و ۱۰۰ نفر از فرزندان جامعه ایثارگری قبول شدند که یک ابهامی در سازمان تأمین اجتماعی وجود داشت که آیا حدنصابی برای قبولی یا مصاحبه تعیین شود یا نه؟
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: با دستور اکید وزیر رفاه و تأمین اجتماعی قبولی برای فرزندان جامعه ایثارگری نیاز به حدنصاب ندارد و براساس استعلام گرفته شده از امور اداری و استخدامی کشور دیروز اعلام شد که در قانون چیزی به نام حدنصاب نه در آزمون و نه در مصاحبه برای فرزندان جامعه ایثارگری نداریم و بازهم تاکید میکنم فرزندان شهدا نگرانی برای قبول شدن نداشته باشند.
سراسر تاریخ اسلام عرصه حضور قدرتمند زنان است
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: حجاب به معنای پرده نشینی نیست و سراسر تاریخ اسلام عرصه حضور قدرتمند زنان است.
همایش سراسری عفاف و حجاب و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران امروز (دوشنبه) به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران و با سخنرانی سعید اوحدی رئیس این بنیاد برگزار شد.
آقای اوحدی در خصوص اهمیت روز حجاب و عفاف اظهار داشت: باید بررسی کنیم پشت پرده اقدام رضاخان در کشف حجاب چه بود، چرا که همزمان در ترکیه، الجزایر، مصر و برخی کشورهای اسلامی نمونههای این حرکتهایی ضد دینی رخ داده است.
وی افزود: در برخی کشورهای غربی قانون منع پوشش گذاشتهاند، اما حجاب و عفاف به عنوان آموزهای دینی برای همه مردم جامعه است و عامل اثرگذار برای کرامت انسانها محسوب میشود.
رئیس بنیاد شهید در ادامه با اشاره به وجود فرهنگ حجاب در طول تاریخ و در جوامع مختلف بیان کرد: حجاب در دین مسیحیت کاملا تعریف شده است و مردم در اسپانیا و اندلس بعد از قرنها هنوز چارچوب درهایشان بر اساس یک رسم قدیمی پرده دارد. قبل از ظهور اسلام در دنیای یهود و مسیحیت، حجاب مسئلهای جدی بود، اما در جاهلیت عرب، این ارزشگذاری برای زن وجود نداشت.
وی تصریح کرد: با ظهور اسلام زن کرامت پیدا کرد و شبهای سختی که پیامبر اعظم (ص) در غار حرا بیتوته کردند، حضرت خدیجه (س) ایشان را پشتیبانی کرده و باعث قرار و آسایش شان شدند.
اوحدی بیان داشت: در شعب ابیطالب اگر حضرت خدیجه (س) نبود شرایط بسیار سختتر میشد و توسعه اسلام با تلاش حضرت خدیحه (س) هم بود و بزرگترین همایش سیاسی و دینی در زمان پیامبر اعظم (ص) در روز مباهله اتفاق افتاد به طوری که بیش از هزار نفر از مهاجران و انصار جمع شدند تا ببینند مباهله به کجا میرسد و پیامبر (ص) در مباهله به همراه حضرت زهرا (س) حضور داشته و خانواده خود را همراه کردند.
وی در ادامه افزود: ظهور اسلام یک نقطه عطف در تمدن بشری به خاطر ارزشگذاری به مقام زن است و اوج این شکوه و تجلی مقام زن را در عاشورا میبینیم. زهیر نمیخواست با حضرت سیدالشهدا (ع) روبهرو شود، همسرش به دنبال او رفت و از او خواست با اباعبدالله الحسین (ع) همراه شود؛ اینجاست که میگویند مرد از دامن زن به معراج میرود. تجلیل از مقام زن را پیامبر (ص)، حضرت سجاد (ع) و امام محمد باقر (ع) انجام دادند که در دانشگاه ایشان صدها زن تعلیم میدیدند و حفظ کرامت و ارزش گذاری از مقام زن را حضرت زهرا (س) انجام داد.
وی با اشاه به اینکه حجاب به معنای پردهنشینی نیست، افزود: حضرت زینب (س) دهها نفر از اعضای خانوادهاش شهید شدند و اگر میخواهیم از مقام زن بگوییم باید تاریخ اسلام را ببینیم. امروز مادران شهدا را میبینیم که برخی چهار فرزند خود را در راه انقلاب دادهاند.
اوحدی بیان کرد: امروز غرب از زن به عنوان ابزار فروش برای کالاهای خود استفاده میکند و اینگونه زن تنزل پیدا کرده است.
اوحدی تصریح کرد:، اما انقلاب ما انقلاب ارزشها بوده است و ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده داریم، پرستاران شهید عرصه سلامت را داریم که تا لحظات آخر بر بالین بیمار بودهاند.