فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر لزوم ترویج هنرمندانه فرهنگ عفاف و حجاب تاکید کرد: سهم همه دستگاهها در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب مشخص شود و همه سازمانها و متولیان امر پای کار بیایند.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اهمیت فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: در کمیسیون عفاف و حجاب شورای عالی انقلاب اسلامی، ۳۰۰ مصوبه برای ۲۶ دستگاه مسئول تعیین شده که یکی از این سازمانهای متولی نیروی انتظامی است.
این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: سهم همه دستگاهها در حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بایستی مشخص شود، متاسفانه برخی از سازمانها و نهادهایی که در این حوزه مسئولیت دارند یا وارد میدان و صحنه عمل نشدند یا کارکرد جدی و اثربخشی نداشتند.
وی با تاکید بر اینکه متولیان حوزه عفاف و حجاب بایستی همت بگمارند و این فریضه فراموش شده را در جامعه احیا کنند، ادامه داد: با حضور شما خواهران محترم، برادران عزیز و مسئولان و کسانی که در این زمینه فعال هستید و احساس وظیفه میکنید ان شاء الله بتوانیم این فریضه را اجرایی کنیم.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: نیروی انتظامی ضمن اینکه حافظ ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی است، ماموریت امر به معروف و نهی از منکر را نیز دارد؛ پلیس حافظ امنیت مردم، جان، مال و ناموس مردم است و یکی از وظایف مهم ناجا این است که در حوزه امر معروف و نهی از منکر هم تلاش کند.
سردار اشتری تصریح کرد: اقدامات سلبی و ایجابی نیروی انتظامی در راستای توجه به امر به معروف و نهی از منکر و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، نشأت گرفته از امر الهی، شرعی و وظایف قانونی خود است.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی میدان دار و در نوک پیکان اجرای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: همه دستگاهها و متولیان امر بایستی به وظایف خود پیرامون توسعه فرهنگ عفاف و حجاب عمل کنند.
فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد: ما در قبال توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، وظیفه شرعی و قانونی مان را انجام میدهیم و حتی اگر سایر سازمانها و دستگاهها پای کار نباشند، ماموریت ما متوقف نمیشود، هر چند که معتقدیم اگر همه متولیان امر پای کار بیایند به دستاوردهای مطلوب تری میرسیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بررسی علمی و میدانی مطرح کرد: مطابق این بررسی علمی و کارشناسی، دریافتیم در هر جامعه و محیطی که به توسعه فرهنگ عفاف و حجاب توجه بیشتری میشود، آسیب پذیری و ناهنجاری کمتر است و زنان و دختران در امنیت بالاتری هستند.
سردار اشتری خاطر نشان کرد: هر مقدار که از فرهنگ اصیل اسلامی – ایرانی دور و به فرهنگ غربی نزدیکتر میشویم، آسیبها بیشتر میشود، از طرفی آمارها بیانگر این است که زنان و دخترانی که عفاف و حجاب را رعایت نمیکنند بیشتر در معرض خطر هستند و در مقابل کسانی که پوشش مناسب دارند امنیت بالاتری شامل حالشان میشود.
هر فردی که عفاف و حجاب را رعایت میکند بیشتر مصون بوده و در عین اینکه امنیت اش بیشتر است کمتر دچار آسیب میشود.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه همه ما وظیفه داریم فرهنگ عفاف و حجاب را توسعه و ترویج دهیم، ادامه داد: در قبال توسعه این فریضه واجب و الهی، مسئولیت و وظایف از فرد و خانواده آغاز و تا اجتماع گسترده میشود و به ویژه کسانی که در سازمانها مشغول خدمت هستند بایستی به رعایت این مهم توجه ویژهای داشته باشند.
وی با بیان اینکه برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بیشتر در جامعه بایستی بسترسازی و از همه ظرفیتها استفاده کنیم، تاکید کرد: باید هنرمندانه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را تقویت کنیم و لازم است در این راستا از ظرفیت رسانهها به ویژه رسانه ملی و صاحب نظران و هنرمندان بهره ببریم.
سردار اشتری با بیان اینکه برگزاری جشنوارههایی با مضامین چادرهای آسمانی، گوهر فاطمی و ... گامها و اقداماتی در راستای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب است، تصریح کرد: طی سالهای اخیر برگزاری چنین جشنوارههای اجتماعی و فرهنگی دستاوردها و اثربخشیهای مثمری را به همراه داشته است.
وی با اشاره به همت معاونت اجتماعی ناجا در برگزاری اختتامیه جشنواره ملی گوهر فاطمی
(به صورت ویدئو کنفرانسی در سراسر کشور) خاطر نشان کرد: دبیرخانه عفاف و حجاب در معاونت اجتماعی ناجا بایستی در طول سال و همه ایام فعال باشد و صرفا این فعالیت منوط به برگزاری چنین جشنوارههایی نباشد.
این مقام ارشد انتظامی با قدردانی از اصحاب رسانه که پل ارتباطی نیروی انتظامی و مردم هستند، یادآورشد: با مروری بر وصیت نامه شهدا در مییابیم که همواره بر حفظ حجاب و عفاف تاکید و توصیه داشتند و بنابراین ما نیز بایستی توسعه فرهنگ عفاف و حجاب را با اقداماتی عالمانه و حکیمانه دنبال کنیم.
در پایان این مراسم ضمن تجلیل از خانوادههای معظم شهدا، از فعالان و صاحبان آثار برگزیده تجلیل شد.