نماینده یونسکو در ایران به همراه شهردار و اعضای شورای شهر تبریز با حضور در منزل دکتر احمد صبور اردوبادی، از تلاشهای وی در ترویج علوم تعلیم و تربیت تجلیل کردند.
ایرج شهین باهر افزود: توسعه یک شهر تنها با ساختمانها و اماکن شکل نمیگیرد بلکه تکریم سرمایههای معنوی، زیر ساختهای توسعه هر شهر را تشکیل میدهد.
وی ادامه داد: استاد اردوبادی سرمایهای تکرار نشدنی برای تبریز است و امیدواریم بتوانیم با حمایت از آثار در دست چاپ وی ذرهای از زحمات وی را جبران کنیم.
احمد صبور اردوبادی استاد، نویسنده و محقّق در سال ۱۳۰۲ در تبریز متولده شد و تحصیلات مقدماتی را تا پایان دوره دبیرستان در زادگاهش گذراند.
وی در ۱۳۲۴ شمسی وارد دانشگاه تهران شد و در ۱۳۳۰ نیز دکترای داروسازی و سپس در رشتهی سمشناسی تخصص گرفت و عضو هیات علمی دانشگاه تبریز شد و به درجه استادی نائل آمد.
علاوه بر رشته تخصصی، دامنه مطالعات و تحقیقات خود را در حوزههای علوم طبیعی و علوم انسانی، به ویژه تحقیق در فرهنگ اسلامی توسعه داد.
اردوبادی در ۱۳۴۶ انجمن علمی ـ مذهبی دانشگاه تبریز را با همکاری جمعی از دانشجویان و اساتید تاسیس کرد. این انجمن با برگزاری سخنرانی و انتشار کتاب در معرفی فرهنگ اسلام، به فعالیتهای فرهنگی و اسلامی در محیط دانشگاه پرداخت.