بزرگداشت روز قرآنی بوشهر و تجلیل از استاد عبداللهزاده
امروز روز قرآنی بوشهر است، روزی که بهمناسبت همزمانی با درگذشت آیتالله میرزا حسین معتقد اهرمی به این روز نامگذاری شده، کسی که کاتب قرآن متقارن است و امروز صدمین سال درگذشت این فاضل بود.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ بهمناسبت روز قرآنی بوشهر آیینی با حضور محدود شماری از مسئولان و دوستداران کلام وحی در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر برگزار شد.
در این آیین از نیم قرن خدمات قرآنی استاد «عبدالرضا عبداللهزاده» که سالها وقت خود را صرف آموزش قرآن در استان بوشهر کرده، تجلیل شد.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در این همایش گفت: پاداش حافظان و قاریان قرآن کریم این است که در قیامت مورد شفاعت قرار میگیرند.
آیتالله صفایی بوشهری جایگاه استان بوشهر را در عرصه قرآنی در کشور ممتاز دانست و بیان کرد: بوشهر از استانهای قرآنی است و دارای سابقه باشکوهی در عرصههای مختلف قرآنی است.
او با اشاره به اینکه استان بوشهر در عرصه قرآنی دارای سبک است افزود: استان بوشهر در قرائت، صوت و لحن قرآنی صاحب سبک است که باید این سبک در کنار دیگر سبکهای اصیل قرآنی که محتوامبنا است در جامعه ارائه شود.
نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر ترویج فرهنگ آموزش عمومی قرآن کریم اضافه کرد: آیتالله میرزا حسین معتقد اهرمی از برجستگان علوم قرآن در استان و منطقه است؛ قرآنپژوهی، تألیف کتب قرآنی، تفسیر و قرآن متقارن از دیگر ویژگیهای این عالم فاضل است.
امام جمعه بوشهر از تدوین سند چشمانداز ۲۰ ساله قرآن در استان خبرداد و بیان کرد: همزمان با روز قرآنی استان، از سند اجرایی قرآنی بوشهر رونمایی میشود.
او با اشاره به دهکده قرآنی چارک در استان بوشهر افزود: با توجه به ظرفیت استان بوشهر در عرصه قرآن، باید پایتخت قرآن شدن استان بوشهر مطرح شود.
نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر شخصیتهای قرآنی در استان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: عبدالرضا عبداللهزاده از بزرگان عرصه فعالیتهای قرآنی استان بوشهر هستند که تمام وجود خود را وقف این عرصه کردند.
امام جمعه بوشهر با تأکید بر تجلیل از پیشکسوتان و برجستههای قرآنی استان بوشهر گفت: باید از تمامی دستاندرکارانی که برای پیشبرد فعالیتهای قرآنی استان بوشهر پیشگام شدند تجلیل و قدردانی شود.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم با تاکید برنقش مهم تجلیل از بزرگان در ترویج فرهنگ و بالندگی رویش قرآنی گفت: تجلیل از فعالان قرآنی زمینهای برای رویشهای جدید در این عرصه و کارهای شایسته فرهنگی است.
عبدالهادی فقهیزاده افزود: اگر میبینیم که دین در دنیا آبرو دارد و دینداری در اقصی نقاط جهان اسلام نمود برجسته دارد و در کنار برنامهریزان دین ستیز جلوههای بزرگی از آن میتوان به چشم دید این میوه خدمتگزاران راستین قرآنی است.
او، عبدالرضا عبداللهزاده در استان بوشهر را یکی از این برجستگان قرآنی دانست و اضافه کرد: امیدواریم از دیار بوشهر صدها تن همچون عبداللهزاده در حوزههای گوناگون برخیزند و بیش از این فعالیتهای فرهنگ قرآنی استان برجسته شود.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه فعالیت قرآنی پل و معبری برای دستیابی به فرهنگ قرآنی است، اضافه کرد: آنچه امروز به سبک زندگی قرآنی، نگرش، بینش و رویشها در همه زوایای زندگی کمک میکند ترویج این فرهنگ در همه سطوح جامعه به ویژه انس جوانان و نوجوانان با این کتاب آسمانی است.
فرمانده سپاه امام صادق استان بوشهر هم با گرامیداشت روز قرآنی بوشهر افزود: بوشهر و بوشهری از دیرباز با قرآن مانوس است و جایگاه این استان در عرصه قرآنی بسیار والا است.
سردار علی رزمجو سنتهای دینی و مذهبی مردم استان بوشهر را منحصر بهفرد دانست و تأکید کرد: انس با قرآن و سنتهای دینی و مذهبی مردم استان بوشهر مدال افتخار این استان است.
او با بیان اینکه از زمان نزول قرآن کریم سرمایههای مهم و بزرگی پرورش یافتهاند گفت: میلیونها نفر در جهان، هزاران هزار نفر در ایران و صدها نفر در استان بوشهر افتخار مربی و استاد قرآن کریم داشتهاند.
فرمانده سپاه امام صادق استان بوشهر، عبدالرضا عبداللهزاده از مربیان و قاریان برجسته قرآنی را از افتخارات استان بوشهر دانست و بیان کرد: این شخصیت نیم قرن از عمر خویش صرف خدمات قرانی در ابعاد قاری، استاد و مربی کرد و افراد زیادی را تعلیم و تربیت قرآنی کرده است.