استحصال خاویار از دو هزار قطعه ماهی در شهرستان بیضا آغاز شد.
وی افزود: پیش بینی میشود تا پایان سال آینده بیش از دو تن خاویار از ماهیان استحصال شود.
امیریان با اشاره به اینکه "شرکت پرورش ماهی ملوسجان" بزرگترین مزرعه مناطق غیرساحلی کشور است، گفت: امسال برای اولین بار ماهیان سیبری در این مزرعه آماده استحصال خاویار هستند.
به گفته وی، مزرعه پرورش ماهی ملوسجان از سال ۱۳۷۷ در زمینه تولید ماهی قزل آلا فعالیت داشته و از سال ۱۳۹۵ نیز به پرورش ماهیان خاویاری تغییر گونه داده است.
امیریان افزود: در این مرحله بیش از ۱۸ تن گوشت سفید از ماهی سیبری نیز تولید و علاوه بر توزیع در کشور به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه هم صادر میشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به اینکه این مزرعه به عنوان مکانیزهترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور شناخته میشود، تصریح کرد: در این مزرعه سایر گونه ماهیان خاویاری از جمله فیل ماهی، ازون برون، قره برون، چالباش، شیب، استرلیاد و هیبرید نیز پرورش داده میشود.
وی بیان کرد: این مزرعه با ظرفیت ۱۲۰ تن گوشت و سه هزار کیلوگرم خاویار در حال فعالیت است و پارسال به عنوان نمونه ملی ماهیان خاویاری در مناطق غیر ساحلی منتخب و معرفی شد.
ماهیان خاویاری به دلیل خواص فراوان از گرانترین خوراکیهای دریایی جهان به شمار میروند و دریای خزر به عنوان یکی از بزرگترین منابع صید این نوع ماهی در جهان است.