نشست خبری بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک) با حضور اهالی رسانه به شکل حضوری و برخط برگزار شد.
ثروتی در پاسخ به سوالی درباره میزان مشارکت شرکتها و استارتاپها در این نمایشگاه گفت: پیشبینی میشود تا ۳۰۰ شرکت حضور داشته باشند.
وی گفت: تاکنون نام نویسی برای بیش از ۱۲ هزار متر غرفه و فضای نمایشگاهی نهایی شده است.
ثروتی با اشاره به حضور و نام نویسی استارتاپهای مختلف هم گفت: استارتاپها هم در بخش کانتری و هم برای غرفههای بزرگ نام نویسی کردهاند و الکاماستارز امسال، برای بخشهایی، چون الکامپیچ و الکام استارز و پاویون شتاب وآوردگاه سرمایه برنامههای محتوایی متنوعی خواهد داشت.
وی گفت: با توجه به لزوم رعایت شیوه نامههای کرونایی امسال برای اولینبار بخشهایی، چون ویدئوپیچ را تعریف کردهایم تا تیمهای مختلف استارتاپی بتوانند حتی بدون حضور در نمایشگاه از فرصت آن استفاده کنند.
مدیر برگزاری الکامپ افزود: برخی از رویدادها هم به گونهای طراحی شدهاند که ترکیبی باشند و به صورت آنلاین-حضوری برگزار شوند. برنامهریزی به گونهای است که همه بتوانند به هر شکلی که برای آنها مناسب است حضوری یا غیرحضوری از ظرفیتهای نمایشگاه استفاده کنند.
حسین اسلامی رییس سازمان نظام صنفی رایانهای تهران هم در بخشهایی از این کنفرانس خبری و در پاسخ به نامهای که سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با هدف به تعویق انداختن نمایشگاه الکامپ رسانهای کرده است، گفت: نظام صنفی ایران واقعا معلوم نیست با چه هدفی این نامه را زده و بعد هم رسانهای کرده است قبلا توافقی با حضور همین دوستان انجام شده بود و نمیدانیم چرا حالا این نامه زده شده است.
وی با اشاره به اینکه گفتگوها میان سازمان نصر تهران، نصر ایران و شرکت نمایشگاهها در جریان بوده و هنوز هم ادامه دارد تا به منافع شرکتها آسیبی وارد نشود با انتقاد از تصمیمهای نصر ایران گفت: یکی از مشکلات سازمان نصر کشور نداشتن رییس است. هنوز از طرف رییس جمهور حکمی برای رییس این سازمان که وظیفه دارد موضوعات اجرایی آن را پیگیری صادر نشده و اغتشاش در تصمیم گیریهای این سازمان را که این روزها میبینیم نتیجه همین موضوع است.
محمد جواد قنبری معاون نمایشگاهی شرکت نمایشگاههای بینالمللی هم در این نشست با تاکید بر اینکه در این روزها دهها نمایشگاه برگزار شده و در حال حاضر هم نمایشگاههای مختلفی در حال برگزاری است گفت: «ما تابع سیاستهای ستاد ملی کرونا هستیم و مجوزهای رسمی نمایشگاه الکامپ را از وزارت بهداشت گرفتهایم. قرار بود نمایشگاه خرداد برگزار شود، اما اعضای هیئت مدیره نظام صنفی ایران بنابر برنامهریزی و سلایق خودشان گفتند که الکامپ به تعویق بیفتد و تاریخ فعلی هم با این دوستان نهایی و مکتوب شده است.
وی افزود: برنامهریزی نمایشگاه اینگونه نیست که یک باره تصمیم بگیریم و تغییرش بدهیم. ما به عنوان متولی صنعت نمایشگاهی طبق استانداردها و اولویتهای این صنعت باید تصمیم بگیریم. اگر قرار بر نامهنگاری با ستاد ملی کروناست ما باید این کار را بکنیم.
قنبری افزود: در صورتی که ستاد ملی کرونا با قرمز شدن وضع تهران بخواهد نمایشگاههای مختلف از جمله الکامپ را به تعویق بیندازد به گونهای عمل خواهد شد که زمان نمایشگاه تغییر پیدا کند تا شرکتهایی که غرفهسازی کردهاند متضرر نشوند.
یست و ششمین نمایشگاه الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک) ۱۸ تا ۲۱ تیر در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار میشود.