رئیس دیوان عدالت اداری: در همین مدت کوتاه بیش از ۲۰۰ نامه به وزارتخانهها ارسال کرده ایم تا به گونهای تدبیر کنند که شکایت کارکنانشان به دیوان عدالت اداری کاهش پیدا کند.
وی گفت: ما هم در دیوان عدالت اداری علاوه بر تشکیل هیات اندیشه ورز ۱۲ کارگروه تخصصی ایجاد کرده ایم که همه پروندههای سال ۹۹ را پیش رو قرار میدهند تا بتوانند از ورود مشابه این پروندهها در سال ۱۴۰۰ به دیوان عدالت اداری پیشگیری کنند.
رئیس دیوان عدالت اداری افزود: به دنبال حل مشکلات ارباب رجوع هستیم نه اینکه بخواهیم دیوان عدالت اداری را به روی مردم ببندیم چرا که این دیوان تنها مرجع تظلم خواهی مردم از قوه حاکمه است.
آقای مصدق گفت: ما در پروندههای پرتکرار رای هیات عمومی و وحدت رویه را صادر کرده ایم، اما نمیدانیم که چرا برخی سازمانها مرتب کارکنانشان را به دیوان عدالت اداری هدایت میکنند که از دیوان رای بگیرند و در همین مدت کوتاه بیش از ۲۰۰ نامه به وزارتخانهها ارسال کرده ایم که مثلا به وزارت کشور ۵۰ نامه نوشتیم که آقای وزیر به بخش حقوقی شان دستور دهند که وقتی ما درباره فلان موضوع، رای وحدت رویه داریم چرا افراد را به دیوان عدالت اداری روانه میکنند.
وی افزود: در این خصوص بی توجهی وجود دارد چرا که رای وحدت رویه برای همه لازم الاجراست.
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: سعی ما بر این است که هر کاری که در دیوان عدالت اداری انجام میشود پشتوانه و سند پژوهشی داشته باشد و همه معاونان حقوقی سازمانها و وزارتخانهها را هم به کمک میطلبیم.
آقای مصدق از تلاشهای معاونت پیشگیری دیوان عدالت اداری هم قدردانی کرد.