مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: مصرف کنندگان، گوشت قرمز مورد نیاز خود را به منظور پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو از قصابیهای معتبر و مراکز عرضه مجاز فراوردههای خام دامی تهیه کنند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ دکتر رامین پورنجف اظهار داشت: معضل کشتار غیرمجاز دام از عوامل اصلی و
وی به شهروندان توصیه کرد: گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند تا از ابتلا به این بیماری خطرناک پیشگیری شود.
مدیرکل دامپزشکی ایلام از دامداران خواست از تماس دست دست با کنههای بدن دام جداً خودداری و با سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دامها با انگلهای خارج بدن دام مبارزه کنند.
وی تاکید کرد: شهروندان از مصرف جگر خام یا نیم پخته خودداری و برای اطمینان از سالم بودن گوشت تازه خریداری شده، آن را پس از نگهداری در یخچال نگهداری و پس از گذشت ۲۴ ساعت مصرف کنند.
بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام شناسایی شده است.