جشنواره غذاهای سالم
جشنواره غذاهای سنتی و سالم در دفتر تسهیل گری ساوه بر گزار شد.
شهردار ساوه گفت : یکی از اهداف تشکیل دفاتر تسهیل گری ؛ شناسایی نواقص و بافت مسکونی محلات در راستای ارتقای کیفیت زندگی افراد است.
حسینی افزود: در راستای ارتقا سطح کیفی محیطی و مبلمان شهری؛ فضای سبز و اقدامات کالبدی اقدامات ارزنده ای در تعامل با این دفاتر صورت گرفته است.
وی افزود: در اقدامات فرهنگی نیز ؛ دفاتر تسهیل گری با ارتباط خوبی که با خانواده ها برقرار کرده است و نسبت به برگزاری جشنواره غذاهای سنتی با مشارکت خانواده ها در راستای ترویج مصرف غذاهای خانگی و پرهیز از فست فودها با همکاری شهرداری ساوه اقدام کرده اند
گفتنی ست در این جشنواره غذایی ۲۵ نوع از انواع غذاهای سنتی و خانگی توسط ۳۰ نفر از بانوان در دفتر تسهیل گری شهرداری ساوه آماده و طبخ شده بود.