35 دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی جشنواره غذاهای سنتی برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمامرکز اراک ؛ طعم ، مزه ، تزئین ، خلاقیت و نوآوری از معیارهای غذاهای برتر بود. رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه گفت : در این جشنواره بیش از 50 نوع غذا شامل انواع آش ، دلمه ، خورشت ، ترشی ، دسر و نوشیدنی تهیه کردند. معماریان هدف از برگزاری جشنواره را ایجاد فرهنگ تغذیه سالم عنوان کرد و افزود : از دیگر اهداف این جشنواره با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان ، آموزش استفاده از غذاهایی که به تندرستی در این ماه کمک می کند ، است. اسدی ، کارشناس تغذیه و داور این جشنواره ارزش غذایی ، استفاده کم از روغن ، طعم ، مزه ، تزئینات ، خلاقیت و نو اوری را از معیارهای امتیاز دادن عنوان کرد. وی توصیه کرد : مردم از روغن و نمک کمتر در طبخ غذاهای خود استفاده کنند واستفاده از سبزیجات ، فیبرها و حبوبات را افزایش دهند.