معاون مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی قوه قضائیه: خط مشی حقوق رقابت در نظام اقتصادی ما شناخته شده نیست.
وی با بیان اینکه حاکمیت تنها در قانون گذاری، نظم و امنیت و انجام خدمات عمومی میتواند ورود کند و بخش سوم این قضیه ناظر بر اقدامات قوه قضاست گفت: ما سیستم بازرسی داریم و از این رهگذر به حوزه کسب و کار ورود میکنیم.
معاون مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم معاونت اجتماعی قوه قضائیه تعارض منافع و حقوق رقابت را دو مشکل کنونی پیش روی مردم در کسب و کار دانست و افزود: قوه قضا باید تعارض منافع را بر اساس قانون رصد کرده و بر آن نظارت کند و حتی الامکان از فضای ایجاد کنندهی تعارض منافع اشتغال و تولید جلوگیری کنند.
وی بر لزوم پیاده سازی حقوق رقابت توسط قوه قضاییه تاکید کرد و گفت: خط مشی حقوق رقابت در نظام اقتصادی ما شناخته شده نیست و قوه قضائیه بر اساس سند تحول قضایی، بر رکن تعارض منافع ورود کرده و فضا را نظم دهی میکند.
عارضی همچنین به شاخصهای بین المللی در حوزه بهبود فضای کسب و کار اشاره کرد و گفت: برخی از این شاخصها قضایی هستند که از طرف قوه قضائیه احصا شده و در حال اجرایی شدن بوده و پیشرفتهای خوبی هم داشته است.
وی در این میان پیشگیری از وقوع جرم را از اولویتها دانست و گفت: بعد از اینکه قوه قضائیه در بعد کلان تغییراتی شکل داد، با دستور رئیس قوه تشکیلات هم دستخوش تغییراتی شد که ایجاد اداره پیشگیری از جرایم اقتصادی ماحصل آن بود.
عارضی ادامه داد: این اداره جرایم فضای کسب و کار را بررسی میکند چراکه معتقدیم هرچه در حوزه پیشگیری هزینه شود، از آن طرف هزینه برای کارهای مقابلهای کاهش مییابد.
وی با بیان اینکه ما موارد و دلایل به وجود آمدن اختلالات اقتصادی را احصا کرده ایم گفت: به همین منظور اداره تخصصی شکل گرفته است و در این میان سازمان بازرسی کل کشور وظیفه انطباق فعالیتهای اقتصادی با قانون را بر عهده دارد.