امسال ۱۲ هکتار زمینهای زراعی شهرستان بابلسر به کشت محصول سیر اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر با اشاره به اختصاص ۱۲ هکتار زمینهای کشاورزی این شهرستان امسال به کشت محصول سیر گفت: با متوسط عمکرد ۱۵ تُن در هکتار، ۱۸۰ تُن از این محصول تولید شد.
حمیدرضا رحمانی، زمان کشت سیر در شهرستان بابلسر را از اواخر مهر تا اواخر آذر و برداشت آن را تا اواخر خرداد اعلام کرد و افزود: سیر تولید شده در این شهرستان علاوه بر تازه خوری، به صورت فرآوری شده شامل ترشیجات، پودر سیر، چاشنی خیار شور و صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: تولید بیش از ۲ هزارتُن سیر در ساری
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر تصریح کرد: گیاه سیر یک چاشنی فوقالعاده برای انواع غذاها بوده و فوائد فراوانی برای حفظ سلامتی و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریها دارد.