مدیرکل دامپزشکی گیلان هشدار داد: شهروندان، فرآوردههای خام دامی را از مراکز مجاز خریداری کنند.
وی با اشاره به برخی دستورالعملهای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری، افزود: شهروندان باید فرآوردههای خام دامی همانند گوشت قرمز را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان با بیان اینکه گوشت خریداری شده باید حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود، تصریح کرد: استفاده از دستکش هنگام خرد کردن گوشت و پرهیز از خرید گوشتهای بدون مهر دامپزشکی باید مورد توجه شهروندان قرار گیرد.
عاقبتی تأکید کرد: شهروندان از خرید کشتار دامهای خارج از کشتارگاهها، مصرف گوشتهای تازه قبل از نگهداری در یخچال و مصرف جگر خام جدا باید خودداری کنند.
وی همچنین از دامداران و روستاییان خواست از دست زدن و کشتن کنههای موجود در بدن دام خودداری و جایگاههای نگهداری دام را سم پاشی کنند.
گفتنی است معاون بهداشتی دانشگاه علوم گیلان نیز از یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در شهرستان رودسر خبر داده است.