تولید بیش از ۲ هزارتُن سیر در ساری
۲ هزار و ۲۳۰ تُن محصول سیر امسال در شهرستان ساری تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: ۲۷۲ هکتار زمینهای کشاورزی این شهرستان امسال به کشت سیر یافت که با میانگین عملکرد ۸ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار، ۲ هزار و ۲۳۰ تُن سیر در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شد.
رضا پورفلاح، درآمد حاصله از فروش این میزان محصول برای کشاورزان ساروی را ۳۳۰ میلیاردریال اعلام کرد و افزود: کاشت سیر در شهرستان ساری از مهر آغاز و تا اواسط آبان ادامه یافته و برداشت آن تا پایان اردیبهشت به پایان میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: با توجه به نیاز پایین محصول سیر به مصرف آب و کود، جایگزین مناسبی برای کاشت محصولات با مصرف آب بالا مانند صیفی جات و هندوانه است.
پورفلاح افزود: سیر علاوه بر مصرف خوراکی (تازه یا تُرشی)، در صنایع تبدیلی مانند کارخانههای سوسیس و کالباس، ترشیجات و شوریجات نیز مورد استفاده قرار گرفته و به دلیل خاصیت ضدانگلی و ضدمیکروبی، به عنوان یک گیاه دارویی در پیشگیری یا درمان بیماریها تاثیر بسیاری دارد.