برداشت سورگوم علوفهای از سطح ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی ، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان از توسعه ۹۷۶ هکتار سطح زیرکشت
حسینی با اشاره به رشد ۱.۵ برابری کشت سورگوم علوفهای در مقایسه با پارسال، افزود: بیشترین سطح زیرکشت این محصول به ترتیب به شهرستانهای بشرویه، خوسف و نهبندان اختصاص دارد.
به گفته وی کشت سورگوم از اسفند آغاز میشود و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به برداشت سورگوم در سه مرحله در طول سال ، گفت : سورگوم پس از دوره ۶۰ تا ۷۰ روزه قابل برداشت است.
وی رقم سورگوم علوفهای کشت شده در استان را اسپیدفید عنوان کرد.
سورگوم مقاوم به خشکی و شوری زمین، مقاوم به کم آبی و سازگار با شرایط آب و هوایی استان است و در تأمین کمبود علوفه دام نقش موثری دارد.
پارسال سورگوم علوفهای در هزار و ۵۲۴ هکتار از اراضی کشاورزی خراسان جنوبی کشت شد.