اصفهان پایتخت تولید نانهای سبوس دار در کشور شناخته شده است.
محمدرضا خواجه عضو کمیته نان طیب آستان قدس رضوی و عضو هیات مدیره انجمن تغذیه سالم غلات کامل افزود: حذف جوش، افزایش زمان پخت و تخمیر و حذف آرد سفید از ترکیب پخت نان از ویژگیهای نانهای سبوس دار است.
عضو انجمن تغذیه سالم غلات کامل، اصفهان را پرچمدار تولید نان سبوس دار در کشور دانست و افزود: کیفیت آرد استان مطلوب است و میزان تولید آرد سبوس دار هفت درصد در استان اصفهان بیشتر از تمام استانهای کشور است.
وی، استفاده از نانهای سبوس دار را در تضمین سلامت گوارشی بدن موثر دانست و گفت:مصرف آرد هفت درصد در استان ماهانه حدود ۲۰ هزار کیسه و آرد چهاردرصد یا آرد کامل هم ۲۶ هزار کیسه است که با این آردها نانهای سبو س دار تولید میشود.
محمدرضا خواجه افزود: همچنین ماهانه در استان اصفهان ۹۰۰ هزار کیسه آرد برای تولید نان در انواع مختلف مصرف میشود
در استان اصفهان ۱۷ آسیاب فعال است و حدود ۴۵۰۰ نفر در شغل نانوایی سنتی و صنعتی فعال هستند.