پخش زنده
امروز: -
به مناسبت دهه مبارک فجر، در آیینی از چهرههای شاخص احیای آرد کامل و نان سبوس دار، در اصفهان پایلوت آموزش نانواییهای سنتی در کشور تجلیل شد.
مسئول کمیسیون آموزشی اتحادیه نانوایان استان اصفهان هم در این آیین ، اصفهان را پایلوت آموزش نانواییهای سنتی کشور معرفی کرد و افزود: با توجه به اینکه مطلوبترین برنامههای آموزشی مصور، ساده و خلاصه شده تهیه نان در این استان به نانوایان تخصصی آموزش داده میشود، امروز از چهره های شاخص نانوایی در استان های مختلف کشور ازجمله مرکزی، فارس، آذربایجان غربی و خوزستان همچنین برترین تولیدکنندگان نان های سالم و باکیفیت در شهرستان های استان اصفهان تجلیل شد.
محمدرضا خواجه، ایجاد امنیت غذایی در جامعه و تحقق فرمایشات رهبرمعظم انقلاب در زمینه گام دوم انقلاب و کاهش ضایعات نان با شعار نان سبوس دار سلامتی پایدار را از اهداف انجمن تغذیه سالم غلات کامل برشمرد و گفت: اصفهان پرچمدار تولید نان سبوس دار در کشور است و میزان تولید آرد سبوس دار هفت درصد در این استان بیشتر از تمام استانهای کشور است بطوریکه دراین استان 20 درصد از آرد تولیدی از نوع 18 درصد سبوس گیری شده است که برای سلامت بدن مفید است.
عضو انجمن تغذیه سالم غلات کامل، تعداد نانواییهای سنتی این استان را هم چهار هزار و 500 واحد برشمرد و گفت: سالانه در واحدهای تولید نان حجیم و نیمه حجیم، صنعتی و سنتی این استان ، حدود 10 میلیون قرص نان تولید میشود و این استان از برترین تولید کنندگان نان با کیفیت وسالم در کشور شناخته شده است.
بیشتر بخوانید: اصفهان پایلوت آموزش نانواییهای سنتی کشور