رئیس انجمن تغذیه ایران، سرانه پایین مصرف شیر و لبنیات در کشورمان را نگران کننده دانست.
به گفته میرزای رزاز، یکی از عوامل مخرب در ترویج مصرف شیر حملات و هجمههایی است که از خارج و داخل کشور به صنایع غدایی ایران میشود، پیشرفتهای چشمگیر در حوزه صنایع غذایی کشور به خصوص در دهههای گذشته توانسته کشور را به عنوان یکی از صاحبان این صنعت به خصوص در حوزه شیر و لبنیات در منطقه و دنیا مطرح کند.
وی با اشاره به راهکارهای عملی برای اصلاح مصرف شیر در ایران، افزود: سیاست گذاران حوزه غذا و تغذیه برای جلوگیری از آسیبهای جدی به سلامت جامعه باید وارد شوند و گنجاندن شیر در سبدهای حمایتی غذایی برای اقشار آسیب پذیر ضروری است.