مدیر عامل شرکت توزیع برق منطقه ای استان با اشاره به کمبود سهمیه برق قم از بازگشت قطعی برق از روز شنبه خبر داد.
وی با اشاره به اینکه مدیریت مصرف در همه دنیا از روشهای رایج برای کنترل هزینهها است، افزود: از سال ۹۷ و ۹۸ هم مدیریت مصرف داشتیم و صنایع و کشاورزی حدود ۱۳۰ مگاوات مدیریت مصرف داشتیم که بسیاری از مردم در آن سالها چندان متوجه قطعی برق نشدند.
آهنین پنجه در ادامه گفت: در بخش صنایع مکرر اطلاع رسانی کرده ایم و قطعی برق از ساعت ۱۳ تا ۱۷ بعد از ظهر به صورت ثابت بوده است.
وی ادامه داد: مشکل در بخش صنعت این است که شیفت کاری برخی از صنایع تا ساعت ۱۴:۳۰ است و صنعتگران استان انتظار دارند که خاموشی بعد از ۱۴:۳۰ انجام شود که یک شیفت کاری به صورت کامل انجام شود.
آهنین پنجه بیان داشت: از ساعت ۱۲ شب تا ۸ صبح ۲۰۰ مگاوات ظرفیت بلا استفاده داریم و پیشنهاد داریم که در این دو سه ماهی که مشکل برق داریم یک شیفت کاری را به این ساعات منتقل کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق منطقهای قم افزود: سهیمه برق قم در اوج مصرف حدود ۵۸۰ مگاوات تعیین شده است که مصرف روزانه قم در حدود ۶۲۰ مگاوات بوده است، اما با توجه به افزایش دما در روز شنبه با توجه به سقف بار احتمالا از روز شنبه شاهد مدیریت مصرف و قطعی برق داشته باشیم.
وی در خصوص بی نظمی در قطعیهای برق گفت: تغییر غیر منتظره سهیمه مصرف برق قم یکی از دلایل این بی نظمی است، به عنوان مثال در حالی که سهمیه قم ۵۶۰ مگاوات بوده است به ۵۰۰ مگاوات کاهش پیدا میکرد.
آهنین پنجه با بیان اینکه سهیمه برق هر استان با توجه به شرایط آن استان تخصیص پیدا میکند، گفت: سهیمه و تعرفه برق استان به گونهای تعیین شده است که ۳۰ درصد به صنعت، ۱۳ درصد به کشاورزی و ۳۶ درصد به برق خانگی اختصاص یافته است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق قم، در پاسخ به سوال شهروندان که از احتمال قطع برق قم برای تامین برق تهران پرسیده بودند گفت: مصرف برق تهران در اوج مصرف ۱۰ هزار و ۲۰۰ مگاوات است و مصرف برق قم ۸۱۵ مگاوات که حدود ۸ درصد برق تهران است.
وی ادامه داد: در خاموشیهای اخیر برای تامین برق تهران ۹۰۰ مگاوات از مصرف شهر تهران، ۱۸۴ مگاوات از قم و مابقی آن استان البرز و استان تهران تامین شد.