رفع موانع توسعه شرکتهای دانش بنیان در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، در این نشست گفت: اصلاح قانون و حمایت از شرکتهای دانش بنیان آغاز شده و تشکیل کارگروه در استان برای گردآوری پیشنهادها، در پیش نویس متن اصلاحیه قانون این شرکتها ضروریست.
پورابراهیمی ایجاد نمایشگاه داعمی محصولات دانش بنیان را یکی دیگر از راهکارهای فرهنگ سازی و توسعه مراکز دانش بنیان دانست و بر راه اندازی آن به کمک مراکز دانشگاهی، اداری و بنگاههای اقتصادی، آنهم در شهرستانهای مختلف استان تاکید کرد.
وی به جایگاه رتبه دانشگاه های استان اشاره کرد و گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی ماهان رتبه چهارم کشوری را داراست و ظرفیت توسعه از طریق دانشگاهها وجود دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به زیرساختهای ایجاد شده در استان گفت: در کنار رتبه برتر معدنی، استان کرمان در مسیر کسب رتبه اول استانهای صنعتی گام برمیدارد و راه توسعه، اتصال بنگاههای اقتصادی به مراکز دانشگاهی است.
استاندار کرمان نیز در این نشست با اشاره به ظرفیتهای موجود در استان افزود: برخی قوانین مانع توسعه که بر مبنای اقتصاد سنتی شکل گرفته، نیازمند اصلاح هستند و اگر از ظرفیت موجود معدنی و صنعتی استان بخوبی استفاده نشود، اقتصاد مبتنی بر این مقوله ها روزی فرو می ریزد.
وی نقش اتاق بازرگانی در شناسایی موانع و تولید اسناد را موثر دانست و گردآوری اسناد را برای پُرکردن خلأهای موجود طی 6ماه اخیر را از جمله اقدامات دانست و گفت: در این مدت رویکردها تبدیل به سند و گردآوری شده اند.
در این نشست برخی مدیران و نمایندگان دستگاهها راهکارها و پیشنهادهای در راستای توسعه هر چه بیشتر شرکتهای دانش بنیان را بیان کردند.
در استان کرمان، 57شرکت دانش بنیان، معادل 1درصد کشوری، ایجاد شده است.