کیفیت محصولات تولیدیِ ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه در اردیبهشت امسال به ۹۶ درصد افزایش یافت.
مصطفی عطایی پور افزود: این رکورد در حالی به دست آمد که رکورد کیفیِ قبلی در این واحد صنعتی ۹۷.۶۱ درصد در مرداد ۱۳۹۳ حاصل شده بود.
مدیر مجتمع فولاد سبا، تحقق اقدامات اصلاحی در خصوص بهبود شرایط ابعادی، شکلی و دمای تختالهای تحویلیِ واحدِ ریخته گریِ سبا را در بهبود کیفیت محصولات تولیدی موثر دانست و گفت: بهبود شرایط تجهیزاتی و دستگاههای اندازه گیریِ مجتمع فولاد سبا و برگزاری جلسات کیفیت و گزارش و بررسی روند عیوب اصلی هم درتحقق کیفی سازی محصولات مجتمع سبا موثر بوده است.
وی، ارتقای بازرسیهای کیفی و تعاملات بین تیمهای کیفیت و تولید را از ارکان مهمِ دستاوردِ کیفی سازیِ محصولات در این واحد صنعتی برشمرد و گفت: اهمیت کیفی سازیِ محصولاتِ تولیدی در مجتمع سبا در رضایت مندی مشتری نهایی نهفته است؛ چرا که مشتری در صددِ تهیه باکیفیتترین محصول است.