استاندار چهارمحال و بختیاری به مدیرعامل کارخانه خمیرمایه ناغان تا پایان خردادماه فرصت ساماندهی مسائل زیست محیطی مورد مناقشه را داد.
وی گفت: پساب این کارخانه در سالیان اخیر، آلودگی بسیاری به محیطزیست وارد کرده است و این مسئله همواره محل گلایه مردم منطقه بوده، متاسفانه باوجود تذکرات و تعیین مهلت برای کاهش آلودگی این امر تاکنون محقق نشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه و با بیان اینکه اهلیت سرمایهگذار باید توسط دستگاههای متولی از جمله سازمان صمت، جهادکشاورزی، شرکت شهرکهای صنعتی و ... سنجیده شود، گفت: اگر پس از تائید اهلیت و آغاز کار سرمایهگذار تخلف و سوءاستفادهای رخ دهد، آن زمان باید دستگاه قضایی به مسئله ورود و به پرونده رسیدگی کند.
عباسی تاکید کرد: پس از واگذاری اراضی به سرمایهگذار باید فرآیند سرمایهگذاری توسط دستگاههای اجرایی مورد پیگیری واقع شود، نباید اجازه بدهیم که اراضی واگذار شده برای مباحث تولید و اشتغال توسط سرمایهگذار بلوکه شود.
وی در خصوص طرح پرورش ماهیان سردآبی و گرمآبی در دریاچه سد کارون چهار بهصورت همزمان، گفت: مسائل فنی مربوط به پرورش ماهی در حیطه اختیارات سازمان دامپزشکی است و این سازمان باید بیخطر بودن این موضوع را تائید کند، استعلامات باید در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ داده شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان اینکه شهرک صنعتی شهرکرد با مشکل تامین آب شرب مواجه شده است، گفت: نمیتوان از تانکرهای سازمان مدیریت بحران برای آبرسانی به این شهرک استفاده کرد، زیرا این تانکرها در حال حاضر مسئولیت آبرسانی سیار به روستاهای استان را بر عهده دارند، شرکت شهرکهای صنعتی برای حل مشکل اقدام به اجاره و خرید تانکر کند.
عباسی افزود: پس از کش و قوسهای فراوان و با پیگیرهای لازم، بحث آسفالت جاده ورودی شرکت شهرکهای صنعتی شهرکرد حل شد و عملیات اجرایی از امروز آغاز میشود.
وی در پایان با بیان اینکه سرمایهگذار احداث شهرک صنعتی خصوصی در خانمیرزا از روند سرمایهگذاری انصراف داده است، گفت: این شهرستان تازه تاسیس نیازمند یک شهرک صنعتی است، بنابراین شرکت شهرکهای استان روند احداث شهرک صنعتی عمومی را در این منطقه پیگیری کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری نیز با بیان اینکه در حال حاضر بحث تامین آب برای شهرک صنعتی شهرکرد به یک چالش تبدیل شده است، اظهار کرد: یک تانکر به قیمت سه میلیارد تومان برای آبرسانی به این شهرک خریداری شده است، اما جوابگوی نیاز صنایع موجود در شهرک نیست.
فلاح عنوان کرد: مقرر شد با هماهنگی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ لیتر پساب تصفیه شدخ فاضلاب در روز به شهرک صنعتی شهرکرد اختصاص پیدا کند، اما قیمت فروش هنوز نهایی نشده است.