چهارمحال و بختیاری پس از خوزستان و ایلام رتبه سوم کشور در شاخص سرمایهگذاری پروانههای بهرهبرداری را دارد.
سجاد رستمی در جمع خبرنگاران، افزود: تا پایان بهمنماه سال گذشته ۷۴۳ فقره جوازتاسیس صنعتی در استان صادر شد و این میزان در مقایسه با کل سال ۱۳۹۸ که ۵۹۸ فقره بوده ۴۲ درصد رشد دارد.
وی گفت: در ۱۱ ماهه سال قبل ۱۲۱ پروانه بهرهبرداری صنعتی با افزونبر ۱۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری و یکهزار و ۶۳۱ نفر اشتغالزایی مستقیم صادر شد.
رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: در ۱۱ ماهه پارسال چهار گواهی کشف معدن با دو میلیون و ۱۷۳ هزار تن ذخیره و دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال نیاز مالی صادر شد که بهترتیب ۱۰۰، ۲۴۰ و ۱۰۰ درصد نسبت به کل سال ۱۳۹۸ رشد داشته است.
رستمی افزود: صدور پروانههای بهرهبرداری معادن استان در ۱۱ ماه سال گذشته از نظر تعداد ۱۵۰ درصد، از لحاظ تناژ ۲۹۴ درصد و از نظر اشتغالزایی ۷۶ درصد بیشتر نسبت به مجموع سال قبل از آن رشد یافت.
وی به وجود یکهزار و ۷۵۵ طرح نیمهتمام صنعتی در استان اشاره کرد و گفت: این طرحها با سرمایهگذاری ۱۸۵ هزار و ۶۸۷ میلیارد ریال اعتبار و پیشرفت بین پنج تا ۹۰ درصد، زمینه اشتغال مستقیم برای ۳۳ هزار و ۱۸۲ نفر را پس از بهرهبرداری فراهم میکند.
رستمی افزود: استحصال منیزیم از دولومیت در شهرک صنعتی سفیددشت با ۹۰ درصد پیشرفت اجرایی، پنج هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری و اشتغالزایی ۴۰۰ نفر؛ ذوب و نورد فرادنبه با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی و سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد ریالی و اشتغالزایی ۸۰ نفر؛ فولاد برای ذوب و ساخت شمش با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تولید حلالهای نفتی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، تولید تیرهای کامپوزیتی با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی، ذوب و ریختهگری با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی، کارخانه کریستال ملامین در مجاورت پتروشیمی لردگان و سیمان لردگان از جمله طرحهای نیمهتمام صنعتی چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
وی گفت: هماکنون ۸۹ واحد راکد تولیدی در استان شناسایی شده که از این تعداد ۳۰ واحد صنعتی تا پایان امسال به چرخه تولید بازمیگردد.
۸۳۱ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری فعال است که زمینه اشتغال افزونبر ۲۱ هزار نفر را فراهم کرده است.