رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی کشور گفت: دانشگاه علمی کاربردی آماده همکاری و کمک برای توسعه سواحل مکران در هرمزگان است.
وی افزود: برای توسعه سواحل مکران و جلوگیری از مشکلات اجتماعی ناشی از توسعه این منطقه، در همه زمینههای مورد نیاز، آماده ارائه آموزشهای کوتاه مدت و بلندمدت هستیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی کشور گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی آماده است با هزینه خود نیازسنجیهای مربوط به طرحهای توسعهای استانها را انجام دهد.
آقای امید به موضوع شیرین سازی آب دریا در هرمزگان هم اشاره کرد و افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به جنبههای مختلف زیست محیطی و اجتماعی این موضوع، ظرفیت رفع نیازمندیها در این حوزه را دارست.
وی داشتن دورههای کوتاه مدت و راه اندازی سریع رشته مورد نیاز در یکنیمسال را از ظرفیتهای مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی برای برطرف کردن نیازهای آموزشی عنوان کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: این دانشگاه ۸۰۰ دوره کوتاه مدت راه اندازی شده دارد و در صورت نیاز یک استان به رشته دیگری، دوره موردنظر با کمک استان تدوین میشود.
وی به طرح آمایش سرزمین نیز اشاره کرد و افزود: این طرح هفته آینده بررسی میشود و با مشخص شدن نیاز استان ها، دانشگاه علمی کاربردی در استانها نیز بر اساس آن توسعه مییابد.
در این مراسم رئیس دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان گزارشی از فعالیتهای چندسال اخیر این دانشگاه ارائه داد و افزود: در حوزه برطرف سازی نیازمندیهای آموزشی استان، دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان آماده همکاری و انعقاد قرارداد با شرکتها و نهادهای متقاضی است.
میرزاده افزود: دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان در همه حوزههای مختلف استان همچون گردشگری دارای ظرفیتهای زیادی است و دانشگاههای علمی کاربردی قشم و کیش هم در حوزه گردشگری فعالند.
وی به ظرفیت تجارت استان بویژه با کشورهای حاشیه خلیج فارس اشاره کرد و گفت: استان هرمزگان به رغم داشتن پیوندهای اجتماعی و فرهنگی با این کشورها متاسفانه از این ظرفیت به خوبی استفاده نکرده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان افزود: با توجه به ظرفیت بالای هرمزگان در تولید محصولات گرمسیری، میتوان با ارائه آموزشهای لازم و کمک به بسته بندی این محصولات در سطح استاندارد، این ظرفیت را برای صادرات محصولات بهبود بخشید.
بیشتر بخوانید: استقرار جمعیت در ساحل جنوب
در این مراسم دو نفر از نمایندگان مدرسان مراکز دانشگاههای علمی کاربردی استان دغدغهها و مشکلات خود را مطرح کردند.
بیمه مدرسان و اصلاح پرداختیها از جمله مهمترین درخواست این نمایندگان از رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در خصوص بیمه مدرسان با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی ۳۵ هزار مدرس در سطح کشور دارد، گفت: همه دانشگاههای علمی کاربردی موظف به بیمه مدرسان هستند و در غیر این صورت اقدامشان خلاف قانون است.
وی توانمندیهای آموزشی، مهارت مدرس در انتقال مفاهیم، رضایتمندی دانشجویان و استفاده از شیوههای آموزشی جدید را از معیارهای انتخاب این مدرسان عنوان کرد.
در پایان از سه نفر از مدرسان برتر دانشگاه علمی کابردی هرمزگان با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.