استاندار کرمان : هدف راهبردی استان ایجاد تعادل بین تولید و مصرف مرغ است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمان علی زینی وند در نهمین کمیته استانی قرارگاه ساماندهی مرغ با تاکید بر لزوم افزایش ظرفیت تولید مرغ در کرمان افزود: هدف راهبردی استان ایجاد تعادل بین تولید و مصرف مرغ است امارصد و پایش از تولید تا کشتار هم باید صورت گیرد.
وی تاکید کرد : تا پایان خرداد همه مجوزهای لازم برای افزایش ظرفیت زنجیره مرغ استان باید دریافت و شبکه سنتی تأمین مرغ از استانهای دیگر نیز برقرار باشد.
استاندار کرمان افزود : با همکاری دستگاههای مختلف از جمله دادستانی، جهاد کشاورزی و … وضعیت بازار مرغ در استان به حالت ثبات نسبی رسیده است.
در این جلسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گزارشی از میزان جوجهریزی و ظرفیت استان برای تولید مرغ ارائه داد و چالشها و مشکلات پیشروی این حوزه را بیان کرد.
عباس سعیدی افزود : سه مزرعه تولید جوجه یک روزه و تخم نطفهدار در استان فعال هستند و نیاز ماهانه کنونی استان ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهریزی است.