سالانه بیش از هزار تن گوشت مرغ در شهرستان ماهنشان تولید میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا وسیمای مرکز زنجان؛معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان با اشاره به تولید سالانه هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان گفت: این میزان تولید با فعالیت ۳ واحد مرغداری است.
مهرداد سرشار به امکان چهار نوبت جوجه ریزی به طور متوسط در سال در هر واحد مرغداری این شهرستان اشاره کرد و افزود: این میزان تولید سالانه مرغ گوشتی، بومی و سایر ماکیان است.
به گفته سرشار ۳ واحد مرغداری فعال این شهرستان ظرفیت جوجه ریزی آنها ۴۵۰هزار قطعه جوجه در سال است، که به کشتارگاههای داخل استان عرضه می شود.
وی با بیان جایگاه ویژه صنعت طیور و نقش مؤثر آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه، گفت: گوشت مرغ برای تغذیه انسانی منبع بسیار خوبی از لحاظ پروتئین، آهن و فسفر است و علاوه بر آن حاوی مقدار زیادی ویتامین D است.
وی افزود: ۴۵الی ۵۰ روز زمان می برد تا جوجهها به مرحله بهره برداری برسند که زمینه اشتغال ۲۰نفر بطور مستقیم فراهم می شود.