خرید تضمینی دام زنده از عشایر چهارمحال و بختیاری به قیمت هر کیلو ۴۵۰ هزار ریال در استان آغاز شد.
یحیی حسینپور افزود: این طرح در راستای کاهش و حذف دلال و واسطهها و کنترل قیمت گوشت در بازار اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه ۲۵ درصد تولیدات گوشت قرمز استان را جامعه عشایر تولید میکنند، گفت: ۳۵ درصد صنایع دستی استان و ۳۷ هزار تن شیر و هفت هزار تن پشم، کرک و مو توسط عشایر در استان تولید میشود.
حسینپور با تاکید بر اینکه گوشت تولید شده توسط دام عشایر ارگانیک است، گفت: در حوزه تولید گوشت ارگانیگ، مرحله گذار طی شده و سه سال قرارداد با یک شرکت منعقد شده است.
چهارمحال و بختیاری با ۱۲۶ هزار نفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک درون کوچ و برون کوچ، دومین استان عشایری کشور پس از استان فارس است.
عشایر در طول سال دو بار کوچ برون استانی دارند که در بهار از خوزستان به چهارمحال و بختیاری کوچ میکنند و کوچ پاییزه یا مالکَنون به مناطق قشلاقی است.