برداشت خیار گلخانه ای از سطح بیش از پنج هزار متر مربع از گلخانه های شهرستان جوین آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: کشت محصولات کشاورزی در محیط گلخانه که همه مراحل رشد گیاه تحت کنترل کامل است باعث افزایش 10 تا 12 برابری عملکرد نیز خواهد شد.
علی اکبر قارزی افزود: 3 واحد گلخانه کشت خیار در مجموع به مساحت 5 هزار متر مربع در شهرستان جوین فعالیت دارند.
وی ادامه داد: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان جوینی گرایش بیشتری به سمت کشت های گلخانه ای داشته باشند.
مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت : از هر متر مربع گلخانه به طور میانگین بین 25 تا 30 کیلو محصول خیار برداشت می شود و این در حالیست که در فضای باز در هر متر مربع فقط بین 5 تا 7 کیلو خیار برداشت میشود.
فاطمه صابری نسب افزود : خیار تولید شده علاوه بر بازار داخل به سایر شهرها نیز صادر و کشت آن از اوایل اسفند آغاز و برداشت این محصول پس از گذشت یک دوره ۴۰ روزه آغاز میشود و تا اردیبهشت ادامه دارد.
وی ادامه داد : گوجهفرنگی ، خیار ، فلفل ، انواع سبزیجات و آلوئهورا عمده محصولاتی هستند که هم اکنون در گستره ۲۵ هزار متر مربعی واحدهای گلخانهای جوین تولید میشوند.