نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب: چنانچه موانع این واحدهای تولیدی را از میان برنداریم، اثرات منفی آن بر ۱۰ درصد از واحدهای تولیدی کشور ایجاد میشود.
محمدحسن آصفری در نشست بررسی موانع و مشکلات واحدهای تولیدی استان مرکزی، افزود: چنانچه در مجلس شورای اسلامی قوانین مناسب در راستای رفع موانع تولید تصویب شود و یا سیاستهای تشویقی برای تولیدکنندگان در امر تولید و صادرات ایجاد شود، گره گشایی مشکلات برای بسیاری از واحدهای تولیدی میسر است.
وی تاکید کرد: سال گذشته از سوی رهبر معظم انقلاب با نام «جهش تولید» مزین شد اما آنچه مدنظر رهبری در راستای رفع موانع تولید و رفع مشکلات معیشتی مردم بود بهطور کامل جامه عمل نپوشید.
آصفری خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی ناشی از تحریمهای دشمنان است و ۸۰ درصد به ضعف و برخی مسایل داخلی مرتبط است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در بهارستان اظهار داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی مقرر شده است که به صورت فصلی وزارتخانههای مرتبط از عملکرد و اقدامات قانونی خود در حوزه ایجاد اشتغال و تولید گزارشی تهیه کنند و با بررسی و شناسایی موانع، پشتیبانیهای لازم را از واحدهای تولیدی داشته باشند.
وی ادامه داد: موانع قانونی که در حوزه تسهیلات بانکی، مواد اولیه، پشتیبانی مالی تامین اجتماعی در مجلس نیاز به اصلاح دارد و یا مصوبه هیات وزیران است با تعامل و همکاری در کوتاهترین زمان ممکن رفع شود.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مشکلات برخی تولیدکنندگان تامین زمین است که باید با تعامل و هم افزایی میان دستگاههای مرتبط این مشکل رفع شود تا زمینه اشتغال و رونق تولید در کشور و به تبع آن در استان فراهم آید.
وی اظهار داشت: امید میرود که با رفع تحریمها، تصمیمات ویژه ای در مجلس برای دوران پساتحریم اتخاذ شود تا نگرانی فعالان بخش خصوصی نیز رفع شود.