نماینده ولی فقیه در استان و استاندار مازندران با صدور پیام مشترکی؛ ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم را گرامی داشتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، آیت الله محمدی لایینی و احمد حسین زادگان با صدور پیام مشترکی؛ ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم را گرامی داشتند و از مجاهدات معلمان در تداوم تعلیم و تربیت در دوران شیوع ویروس کرونا قدردانی کردند.
متن کامل این پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
دوازدهم اردیبهشتماه، سالروز تجلیل از مقام فرهیختگان، فرهنگ سازان و میراث داران انبیاء و مروّجان بینش، دانش، اخلاق و انسانیت است. بی تردید کالبد هر جامعهای پویایی و ماندگاریاش را از جریانسازان عرصه فرهنگ و خردورزان عرصه دانایی دارد و پهنهی ایران بزرگ همواره در مسیر روبه جلو و حرکت توسعهمحور خود نیازمند نگاه آیندهنگرانهی معلمان و مربیان بوده و هست.
مقام و جایگاه معلم، جایگاهی رفیع است که شأن و منزلتش با مقام انبیاء و اوصیاء سنجیده میشود و در تمامی روایات اسلامی پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) و ائمه طاهرین (ع)، تکریم و تقدیر از معلم و علمآموزی تأکید شده است.
از اینرو؛ حفظ منزلت معلمان را به آحاد جامعه اعم از مسئولان، نخبگان و مردم یادآور میشویم، چراکه رجاء واثق داریم با تلاش مضاعف این قشر زحمتکش در تربیت نسل جوان، خیزش عظیمی در گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی رقم خواهد خورد.
این روزها همچنین؛ یادآور شهادت بزرگ معلم انقلاب، استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری است و بایسته است در ابعاد والای زندگی اجتماعی، علمی، روحانی و انقلابی این معلم والامقام بیشتر تامل و تعمیق شود.
اینجانبان ضمن پاسداشت روز معلم و تبریک به جامعه فرهنگیان کشور بالاخص استان لاله خیز مازندران و هم چنین خانواده محترم این عزیزان، از زحمات شبانهروزی و ارزشمند معلمان، اساتید و مدیران مدارس و دانشگاهها، که در این شرایط سخت با وجود تعطیلی مراکز آموزشی به دلیل شیوع بیماری کرونا، کار آموزش و آگاهیبخشی به جوانان و نوجوانان را تعطیل نکرده و با بهکارگیری شیوههای جدید آموزشی، همچنان چراغ تعلیم و تربیت را روشن نگه داشتهاند، صمیمانه تشکر و قدردانی مینماییم.
یقین داریم که با تلاشهای سازنده و خستگیناپذیر این عزیزان، شاهد رشد و ارتقای بیش از پیش جایگاه استان در عرصههای مختلف علمی و فرهنگی خواهیم بود.