استاندار کرمان:دستگاههای دولتی بایداز دایره ذینفعان حوزههای تولید و اقتصادی خارج شوند تا اوضاع سامان پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، استاندار کرمان در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان گفت: قانون و مقررات مزاحم مهمترین مانع برای تولید هستند که باید مدیران جسور در استان داشته باشیم تا کار مردم پیش رود.
زینی وند افزود: دولت الکترونیک باید ایجاد شود تا کارها از کارمندمحوری خارج شود زیرا منافع و رانت پای امضای کارمندان وجود دارد و این مورد اجازه نمی دهد کارها پیش رود.
وی درباره صنایع استان کرمان هم گفت: اتاق فرماندهی در شعار سال مبتنی بر ساختارهای موجود باید تشکیل و صنایع استان هم باید بر اساس نقشه رنگبندی مشخص شود تا صنایعی با رنگ سبز که عملکرد خوبی داشته اند تشویق/ قرمزها حذف و نارنجی ها که واحدهای نیمه فعال و متوقف ما هستند مورد تمرکز و توجه بیشتر ما قرار گیرند.
وی افزود: واحدهای نارنجی قطعا 70درصد همت ما را برای رفع موانع و مشکلاتشان می طلبند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هم گفت: اولویتهای استانی در فضای کسب و کار باید مشخص کنیم و تکلیف طرحهای نیمه تمام و نیمه فعال مورد توجه قرار گیرد ما هم در این زمینه پیگیریهای لازم را انجام خواهیم داد تا مشکلات حل شود.
وی با انتقاد از اختصاص ارز 4هزار و 200تومانی گفت: ارز 4هزار و 200تومانی جفا به تولید و صادرات کشور است و بهای تمام شده هر کیلوگرم مرغ با گزارش رسمی وزارت صمت با قیمت آزاد بیش از 22هزار تومان نیست اما ارز 4هزار و 200تومانی می دهیم و قیمت تمام شده مرغ دو برابر ارز آزاد است.
پورابراهیمی افزود: در حال بررسی طرح اصلاح اتاق بازرگانی/ صنایع/ معادن و کشاورزی هستیم تا بتوانیم جایگاه اتاق را در اقتصاد کشور ارتقا دهیم.
پورابراهیمی تشکیل کارگروه حمایت از بازرگانی و صادرات استان را خواستار شد و درباره واگذاری جدید معادن افزود: گزارش نگران کننده ای داریم که بعضی ها از خلاء آئین نامه ای استفاده کرده و مدیریت معادن را برعهده گرفته اند.
وی تاکید کرد: مزایده اخیر معادن کرمان را به صلاح استان نمی دانیم مگر اینکه تضمین لازم برای عملیات معدنی در استان اخذ شده و منجر به عملیات اجرایی شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: بنا به درخواست استاندار کرمان قرار است صنعتهای 3ماهه در این صنعت تدوین شود تا بدانیم در مسیر پیش رو چه کارهایی قرار است انجام شود.
طبیب زاده افزود: کارگروهی برای شناسایی موانع فرهنگی تولید هم تشکیل شده تا بدانیم کدام موانع ذهنی موجب ایجاد برداشتهای ناصحیح و موانع فیزیکی در بخش تولید می شود.