در یک سال گذشته ۵۵ تن گوشت ماهی خاویاری ا گیلان صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزگیلان؛ مدیرکل شیلات گیلان امروز با اعلام اینکه گیلان ۶۷ مزرعه پرورش ماهی خاویاری دارد گفت: در یک سال گذشته ۸۶۲ تن گوشت ماهی خاویاری در گیلان تولید شد که ۵۵ تن آن به مقصد کشورهای جمهوری آذربایجان، ارمنستان، روسیه، عراق و ترکیه صادر شد.
وی همچنین گفت: هر کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری در بازارهای داخلی نیز به قیمت دولتی ۱۱۰ هزار تومان و در بازار آزاد تا کیلویی ۴۵۰ هزار تومان نیز معامله میشود.
وی با بیان اینکه ماهی خاویاری تولید شده در گیلان از نوع فیل ماهی است تصریح کرد: ماهی ازون برون، تاس ماهی و قره برون هم در گیلان تولید میشود.
مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به حمایت ازتولید کنندگان خُرد افزود:طبق مصوبه کمیسیون منابع زنده دریای خزرکه ایران نیز در آن عضویت دارد صید تجاری ماهیان خاویاری از این دریا از سال ۲۰۱۲ ممنوع شده و تولید خاویار و ماهی خاویاری در گیلان در حال حاضر فقط به صورت پرورشی است.