روزه داری در ماه رمضان موجب تغییراتی در شیوه زندگی و برنامه غذایی افراد است که باید به درستی مدیریت شود تا سلامت جسمی به خطر نیفتد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، یک کارشناس تغذیه گفت: هیچ یک از وعدههای غذایی نباید در این ماه حذف شود و روزه داران برای حفظ سلامت خود باید در فاصله افطار تا سحر مایعات فراوان شامل آب، آبمیوههای طبیعی و چای خیلی کمرنگ مصرف کنند.
کاوهای افزود: روزه داران، روزه خود را با یک نوشیدنی ولرم و خوراکی کم حجم مانند خرما افطار کنند و پس از فاصلهای کوتاه شام سبک صرف کنند.
وی تأکید کرد: سحری هم مهمترین وعده ماه مبارک رمضان است که پلو خورشت یا انواع پلوهای ترکیبی با انواع سبزیجات یا حبوبات بهترین غذاها برای این وعده هستند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: مصرف سالاد، سبزیجات و میوهها برای تامین مایعات بدن در ماه رمضان اهمیت ویژهای دارند و روزه داران باید برای پیشگیری از تشنگی و گرسنگی در طول روزه داری از خوردن غذاهای چرب، شور و شیرینیها پرهیز کنند.