رئیس اتحادیه قنادان همدان با هشدار نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی در تولید و بسته بندی مناسب زولبیا و بامیه، مردم را به خرید این شیرینی از واحدهای صنفی معتبر توصیه کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان، محمد ارغوان گفت: سلامت مردم مهمترین اولویت در واحدهای قنادی است و در شرایط سخت کرونایی فعلی هیچ گونه اغماضی با متخلفان در زمینه تهیه و عرضه انواع شیرینی به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان نخواهیم نکرد.
وی با بیان اینکه بیشتر قنادیها دارای کارگاه هستند و پخت و بسته بندی شیرینی را خودشان انجام میدهند، تأکید کرد: تهیه و حمل و نقل زولبیا و بامیه از محلی دیگر برای این دسته از واحدهای صنفی ممنوع است.
رئیس اتحادیه قنادان همدان افزود: چنانچه کارگاهی قصد عرضه زولبیا و بامیه به دیگر قنادیهای سطح شهر را دارد باید از خودروهای یخچال دار و دارای کد بهداشتی استفاده کند و جعبهها نیز درون صندوقچههای مخصوص حمل شود و هر گونه تخلف در این زمینه، پیگرد قانونی دارد.
ارغوان از مردم خواست زولبیا و بامیه را تنها از قنادیها دارای پروانه کسب تهیه کنند، زیرا این واحدها به طور مستمر از طرف ماموران بهداشت رصد و پایش میشوند.
رئیس اتحادیه قنادان همدان تصریح کرد: این قیمت برای مخلوط زولبیا و بامیه و یا به صورت مجزا یکسان است و در هیچ نقطهای از شهر تفاوتی در این نرخ وجود ندارد.
وی از شهروندان همدانی خواست در صورت مشاهده گران فروشی و هر گونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۴ و شماره تلفنهای ۳۸۳۲۱۱۲۷ و ۳۸۳۲۱۱۲۸ به بازرسان اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.