شمیم شکوفه های نارنج، گیلان را عطرآگین کرد.
موسوی افزود: پیش بینی می شود باغداران استان گیلان در سال جاری، 550 تن شکوفه بهار نارنج به ارزش 275 میلیارد ریال برداشت کنند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین باغ های مرکبات در شهرستان رودسر قرار دارد گفت: شهرستان های املش، لنگرود، لاهیجان و تالش نیز در رده های بعدی قرار دارند.
گلبرگهای نارنج که در ایران به نام بهار نارنج معروف است همه ساله در اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت به بار می نشیند ، این گل ها در تهیه مربا، عرق، دم نوش و شربت مورد استفاده قرار می گیرد.
میوه درخت نارنج هم به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شود.
مصرف بهار نارنج علاوه بر درمان بیماری های عصبی ، نشاط آور و آرام بخش است.