طرح تحقیقاتی "مطالعه، امکان سنجی، طراحی و ساخت یک نمونه ابرخازن ۵۰۰ فاراد، " برای نخستین بار میان شرکت مادر تخصصی ساتکاب و دانشگاه شهید بهشتی به امضا رسید.
مدیرکل دفتر حمایت از ساخت داخل و توسعه صادرات شرکت ساتکاب با اشاره به توان و ظرفیت داخل برای خودکفایی در صنعت آب و برق و همچنین سرعت فعالیت شرکتهای دانش بنیان در صنعت «آب و برق» با وجود شیوع ویروس کرونا در کشور، افزود: فعالیت واحدهای تحقیقاتی – پژوهشی فعال در صنعت آب و برق باوجود گستردگی ویروس کووید ۱۹ و تحریم، بسیاری از کمبودها در حوزههای مختلف صنعت برق، آب و آبفا، با استفاده از ظرفیتهای دانشی موجود در کشور، تامین و پشتیبانی میشود.
وی امضای توافقنامه اجرای طرح تحقیقاتی "مطالعه، امکان سنجی، طراحی و ساخت یک نمونه ابرخازن ۵۰۰ فاراد» بین شرکت مادر تخصصی ساتکاب و دانشگاه شهید بهشتی را از جمله طرحهایی دانست که در راستای حمایت از توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی با حمایت ساتکاب و با هدف حمایت از ساخت داخل و دانشبنیانها صورت میگیرد.
رجلی ضمن اشاره به اینکه این طرح پژوهشی در نوع خود به دلیل ساخت نمونه و نصب آن در صنعت، منحصر به فرد است یادآور شد: قرار است محصول این طرح پژوهشی در صنعت خودروی برقی و خطوط مترو جهت کاهش اغتشاشات خطوط تامین برق و بازیافت انرژی در زمان ترمز کردن مترو، در ایستگاهها مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرکل دفتر حمایت از ساخت داخل و توسعه صادرات شرکت مادر تخصصی ساخت و تهیهی کالاهای آب و برق (ساتکاب) ساتکاب ادامه داد: این طرح فعلاً در مرحله آزمایشگاهی و در حال تبدیل به «عملیاتی» شدن است.
به گفته رجلی، طرح مذکور پس از اجرای پایلوت، تا تابستان سال جاری به مرحله عملیاتی شدن خواهد رسید.