فضای مجازی و مدیریت آن در انگلیس
دولت انگلیس اعلام کرد درصدد است قوانین نظارت بر فضای مجازی را سختگیرانهتر و مجازات خاطیان را شدیدتر کند.
به گزارش مجتبی قاسم زاده خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما از لندن، انجمن ملی پیشگیری از آزار کودکان و نوجوانان در انگلیس در تازهترین گزارش اعلام کرد آزارها و اقدامات ضد اخلاقی علیه این قشر از جامعه در فضای مجازی در دوران کرونا ۱۷ درصد افزایش یافته و بر ضروت مدیریت آن افزوده است.
بر اساس این گزارش، فقط در هفت ماه پارسال حدود ۱۸ هزار شکایت از اقدامات منجر به سوء استفاده جنسی و اقدامات ضد اخلاقی علیه کودکان و نوجوانان و دیگر اقدامات مجرمانه در نیروی پلیس انگلیس ثبت شده است.
اظهارات: شهروندان انگلیسی
یک جوان انگلیسی در مصاحبه با ما در این باره گفت: محتوای مسموم کننده در اینترنت فراوان است، مانند استفادههای غیر اخلاقی، قلدری، رخنه و سرقت اطلاعات شخصی و نظایر آن بنا بر این اموزش کاربران از خطرهایی که در کمین انهاست ضروری است همچنین اجرای برنامههای نظارت بر فضای مجازی مهمتر شده است.
افزایش شکایت قربانیان فضای مجازی در انگلیس کار را به مجلس کشاند و مجلس عوام انگلیس پس از بررسیها اعلام کرد دست کم سیصد هزار نفر در انگلیس در صدد سوء استفاده از کودکان و نوجوانان برای انجام اعمال مجرمانه و اقدامات ضد اخلاق و عفت عمومی اند.
یک جوان قربانی فضای مجازی با تاکید بر ضرورت هوشیاری جوانان در فضای مجازی گفت: مدام به من میگفتند تو دیگر بزرگ شدهای و باید کارهای یک دختر بزرگ را انجام دهی. من هم که دلم میخواست خودم را بزرگ نشان دهم هر چه میخواستند انجام و در اختیارشون قرار میدادم، اما متوجه شدم عکسهای نیمه برهنه ام در جامعه دست به دست میشود و از انها سوء استفاده شده است.
یک دختر جوان انگلیسی نیز فضای مجازی را به رغم محاسن آن، دنیای پرمخاطره دانست و افزود: شماری از محتواها در فضای مجازی کاملا اسیب زننده است. از انجایی که افراد بد با انگیزههای مجرمانه در فضای مجازی فعالند نمیشود مانع تماشای همه محتواهای زیان بار شد بنا بر این باید با اگاهی در فضای مجازی حضور پیدا کرد و دولتها هم باید تلاش کنند این فضا عاری از محتواها و اقدامات مخرب و مجرمانه بشود.
دولت محلی اسکاتلند که یکی از چهار مناطق انگلستان یا بریتانیاست برای مهار افزایش جهشی آزار و سوء استفاده از کودکان و نوجوانان در برابر خطرهای فضای مجازی زودتر دست به کار شده است.
مارک مک دونالد – وزیر حفاظت از نوجوانان در فضای مجازی در دولت محلی اسکاتلند در این باره گفت: دولت اسکاتلند طرحی را برای برقراری اینترنت امن برای نوجوانان اجرا میکند با این هدف که انان از همه قابلیتها و فرصتهایی که اینترنت فراهم میکند بهرهمند و از خطرهای فضای مجازی اگاه شوند و با متخلفان هم جدیتر برخورد شود.
دولت انگلیس پارسال اعلام کرد با همکاری شرکتهای فناروی ارتباطات، موسسات خدمات تلفن هوشمند و مالکان شبکههای اجتماعی و موتورهای جستجو گر درصدد است قوانین نظارت بر فضای مجازی را سختگیرانهتر و مجازات خاطیان را شدیدتر کند.
بازبینی مقررات حفاظتی و امنیتی، شناسایی حقایق در برابر اطلاعات دروغین، مقابله با کلاهبرداریهای اینترنتی و مدیریت گذران وقت در فضای مجازی چهار محور اصلی طرح دولت انگلیس درباره مدیریت فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اعلام شده است.